Skip to content

BQ Cervantes 3: Per cruspir-te molts llibres aquest estiu

03/08/2017

llibre electrònica Cervantes 3Ha arribat l’agost i, per a molts, és el moment de lectures que durant l’any s’havien deixat apartades o bé ni s’havien començat.

A BEEP et proposem el llibre electrònic BQ Cervantes 3. Un dispositiu pensat per llegir, de manera que l’experiència lectora aconsegueix les màximes cotes.

El sistema operatiu de Cervantes 3 ha estat desenvolupat per un equip multidisciplinari d’enginyers, dissenyadors i especialistes en experiència d’usuari. El resultat és un firmware adaptat a les necessitats reals dels lectors d’e-books.

La interfície és intuïtiva. Pots gestionar Cervantes 3 amb les dues mans o només amb una (ja sigui l’esquerra o dreta). Pots passar de pàgina prement sobre qualsevol lateral de la pantalla, o activar el mode lliscament. Pots buscar un llibre simplement introduint el títol, autor o paraula clau al cercador. La tecnologia es posa al servei de l’usuari.

En tots els idiomes
La interfície d’aquest dispositiu està disponible en totes les llengües oficials d’Espanya (castellà, català, gallec i euskera), així com en anglès, portuguès, francès, alemany i italià. A més, inclou els diccionaris anglès definició (Wordnet), espanyol definició (Clau SM), anglès-espanyol i espanyol-anglès (Semantix).

Amb biblioteca personalitzable
Reuneix tots els teus llibres favorits en col·leccions personals i organitza’ls segons el criteri que prefereixis: gènere, autor, any … També pots marcar-los com No llegits, Llegint o Llegits i dividir-los en funció del seu estat. Porta’ls sempre amb tu gràcies als seus 8 GB de memòria interna ampliable a 32 GB amb targeta SD.

Pots personalitzar la teva lectura. Tria entre vuit mides de lletra i set tipografies fins a trobar la teva combinació ideal. Entre elles, Tiresias, una tipografia molt útil per a persones amb dificultats de visió. També pots ajustar els marges, la manera de vista i l’interlineat o fer visible a la pantalla l’hora, el percentatge de lectura o la paginació mentre llegeixes.

Lleuger i amb tecnologia innovadora

A destacar que aquest llibre electrònic és lleuger. Amb només 185 grams de pes, sense arribar a 9,5 mil·límetres de gruix. Es tracta, per tant, d’un dispositiu que et pots portar a qualsevol lloc.

La tecnologia Carta de la pantalla assegura que l’experiència d’ús sigui d’allò més satisfactòria. Aquesta tecnologia ofereix la millor relació entre resolució i consum energètic del mercat.A, augmenta la resolució fins 1072 x 1448 píxels.

I no ens oblidem de dir que compta amb la tecnologia frontlight, que il·lumina la pantalla perquè puguis llegir a la foscor.