Skip to content

BEEPBOX patrocina els partits en streaming del Reus Deportiu Miró d’hoquei patins

27/11/2020

El primer equip del Reus Deportiu Miró està emetent els seus partits de la temporada 2020-2021 en streaming (en directe a través d’internet) amb la col·laboració de BEEPBOX. El conjunt, un dels històrics de l’hoquei europeu, emet les seves trobades al Palau d’Esports Reus Deportiu recolzant-se en equips i cambres subministrats per la cadena d’informàtica de proximitat amb seu en la mateixa ciutat.

El streaming és una prioritat per la COVID-19

BEEPBOX ha contribuït amb una workstation i amb tres cambres, i amb el seu assessorament tecnològic, a les emissions que ja van començar fa un parell de temporades, però que enguany han adquirit major importància per la pandèmia del coronavirus causant de la COVID-19.

En aquesta temporada, la situació sociosanitària ha obligat a reduir l’aforament del pavelló. I amb l’augment de les restriccions al novembre, fins i tot s’ha impedit l’accés de públic. El Palau d’Esports Reus Deportiu pot albergar 2.500 espectadors.

“Preparem l’any sense saber si podríem tenir públic en les graderies, per la qual cosa era prioritari augmentar la qualitat de les transmissions”, expliquen des del club de Reus. “BEEP de seguida es va prestar a col·laborar amb nosaltres”

Les transmissions es realitzen amb una càmera principal, amb dues càmeres més laterals, i amb una altra per al marcador. La resolució del streaming és d’alta definició, amb 1080 píxels.

 

Com seguir al Reus Deportiu Miró en directe per internet?

Pots gaudir dels partits del club reusense en directe i de les trobades ja jugades a través del lloc web Okliga.tv i a través del perfil d’Okliga.tv en YouTube.

Si no pots acudir al pavelló del teu equip, Okliga.tv és la millor manera de seguir els partits de la OK Lliga, la lliga espanyola de primera divisió d’hoquei patinis.

Pots veure tant els partits en directe com accedir a la transmissió dels partits ja jugats.

Les xarxes socials del club són clau en temps de coronavirus

En aquests temps de COVID-19, el Reus Deportiu Miró ha reforçat la seva comunicació a través de xarxes socials per a estar més prop dels seguidors. I és que, a causa de les restriccions imposades per l’emergència sanitària, hi havia el risc que els afeccionats desconnectessin. És a dir, que no se sentissin tan pròxims als jugadors que encarnen els colors del club.

Per descomptat, els partits en streaming també ajuden al fet que els seguidors continuïn sentint-se emocionalment units al primer equip.

Connexions en directe dels fans amb els jugadors en Instagram

Al novembre, quan el pavelló ha hagut de començar a fer partits sense públic (fins a nova notícia, se celebraran així), els jugadors del primer equip han fet connexions en directe a la tarda-nit amb els seguidors a través d’Instagram. Es tractava de connexions obertes, d’uns 40 minuts, en les quals els afeccionats preguntaven de tot a aquests esportistes d’elit.

Des del canal de YouTube, s’han ofert classes de step, bodypump, bodi combat, dansi i CXWorx (es combinen exercicis de cardio amb exercicis de força).

Així mateix, al novembre s’ha realitzat un sorteig a través de xarxes socials per a premiar la fidelitat de socis i seguidors. El premi: realització d’activitats gratuïtes en les instal·lacions del club.

Classes en obert durant el confinament

Durant els mesos de confinament estricte, al març i abril, professors i monitors del club van fer classes en obert de diverses disciplines, com a bodi pump i aiguagim (adaptat a l’absència d’aigua). Fins i tot es va fer un curs de psicologia sobre resiliència.

Segueix ja al Reus Deportiu Miró en xarxes socials!

Ets aficionat a l’hoquei patins? Si és així, no pots deixar de seguir als perfils del club de Reus en xarxes socials.

Un equip d’hoquei patins amb tradició

Podem definir com a històric a l’equip de primera divisió del Reus Deportiu Miró. La secció d’hoquei patins, nascuda en 1945, s’ha consolidat com una de les més reconegudes del club català, que va ser fundat en 1909. En l’actualitat, el Reus Deportiu compta amb 11 seccions esportives, inclòs l’hoquei patins.

En total, la secció d’hoquei patins acull a uns 200 jugadors, des de escoleta (2-3 anys) fins al primer equip

Cinc lligues i vuit copes d’Europa

El Reus Deportiu d’hoquei patins ha guanyat vuit copes d’Europa, l’última, en la temporada 2016-2017. Es tracta del segon equip amb més copes d’Europa.

A Espanya, ha estat campió de la divisió d’honor en cinc ocasions, l’última d’elles en 2010-2011.

A més, el primer equip ha conquistat la Copa Intercontinental (2009), la Copa Continental (2008-2009) i el Campionat de Món de Clubs (2008).

En la temporada 2019-2020, interrompuda per culpa de la COVID-19, el conjunt de Reus va quedar quart en la classificació final. A més, va guanyar la Súper Copa d’Espanya.

En la passada temporada la OK Lliga va establir un sistema de play-offs que finalment no es va poder dur a terme. Els primers vuit equips, d’un total de 14, haurien jugat els play-offs, que haguessin desembocat en una final al millor de cinc partits. Aquesta temporada s’ha tornat al sistema tradicional de lliga de 16 equips.