Skip to content

BEEP Villa del Río s’incorpora a la cadena

15/02/2021

BEEP Villa del Río, a la província de Còrdova, s’ha incorporat a la cadena BEEP per a guanyar competitivitat i capacitat de servei.

L’establiment s’ha sumat com a botiga associada al projecte de BEEP. La marca és líder del mercat d’informàtica de proximitat a Espanya.

Posa’t en contacte amb BEEP Vila del Riu!

 

Experiència des de 2014

Aquest punt de venda va néixer en 2014, amb l’embranzida de Javier Pérez, un apassionat de la tecnologia amb un sòlida experiència. Javier compta amb graus de formació professional en explotació i administració de sistemes informàtics. A més, ha seguit cursos de reparació d’electrònica i sistemes operatius. El fundador de BEEP Vila del Riu actualitza els seus coneixements de manera constant.

BEEP Vila del Riu: creixement continuat

La incorporació a BEEP és una nova aposta per millorar, per oferir més productes i més serveis als clients. Des dels inicis, la botiga no ha deixat de créixer. “Comencem de manera modesta i, pas a pas, hem anat augmentant estoc i capacitat de servei”, explica Javier Pérez. En aquest camí per a aconseguir la millor versió de la botiga, ha estat fonamental el trasllat a un nou local de major dimensió.

Botiga associada BEEP per a augmentar la competitivitat

L’elecció de BEEP té a veure amb la visibilitat i la competitivitat d’aquesta ensenya, líder en el mercat de tecnologia de proximitat al nostre país.

“En la decisió d’anar de la mà de BEEP influeixen la imatge de la marca i la capacitat que ofereix per a ser encara més competitius de cara al client”, assegura Javier. L’impulsor de BEEP Vila del Riu destaca també la flexibilitat i facilitats que li proporciona la cadena.

Curiosament, Javier havia treballat anys enrere en un establiment BEEP, per la qual cosa ja coneixia de primera mà la manera de treballar de la franquícia.

Vocació per les reparacions

La botiga cordovesa té una excel·lent vocació pel Servei d’Atenció Tècnica (SAT). “Reparem ordinadors de sobretaula, portàtils, tauletes, telèfons intel·ligents i consoles de videojocs”.

Durant els últims mesos, l’establiment s’ha bolcat en l’actualització dels equips informàtics dels seus clients.

Molts consumidors han necessitat millorar els seus equips. I BEEP Vila del Riu ha estat aquí per a fer-lo possible. Així, la botiga ha substituït components que s’havien quedat enrere en termes de rendiment per uns altres que imprimeixen molta major velocitat i capacitat de treball en l’ordinador. L’objectiu és tenir el sobretaula o el portàtil preparat per al repte que suposa el teletreball, entre altres necessitats de caràcter tecnològic que la pandèmia del coronavirus ha estimulat.

Mercat dels professionals i les empreses

BEEP Vila del Riu atén tant famílies com a professionals i empreses. Villa del Río, municipi de més de 7.000 habitants, disposa de polígons industrials i alberga diferents sectors econòmics. Entre aquestes activitats, destaca la del moble, segons explica Javier.

BEEP Vila del Riu, en carrer Juan Ramón Jiménez, 10

La botiga es troba al carrer Juan Ramón Jiménez, número 10, en una zona amb ressenyable activitat comercial.