Skip to content

BEEP Vilassar de Dalt, nova botiga d’informàtica al Maresme

02/05/2018
vilassar-dalt

vilassar-daltJa ha obert les seves portes BEEP Vilassar de Dalt (comarca del Maresme, a Barcelona). La nova botiga BEEP es va estrenar el passat mes de març, amb una gran vocació pel mercat de la informàtica per a famílies i per a negocis. El nou punt de venda va néixer també amb una sòlida oferta de serveis fotogràfics.

L’establiment es troba en una via de molt pas, al carrer Vidal i Barraquer, 14-16, local 1, entre les dues rieres (Salvet i De Targa) que delimiten la part més cèntrica del municipi.

Dos emprenedors joves amb molta experiència

Els impulsors d’aquest nou comerç d’informàtica de proximitat són Andreu Pérez i Irene Moll. Irene Moll és especialista en serveis de fotografia. Andreu, de 31 anys, té un perfil de molta càrrega tècnica. Als 18 anys va començar a treballar en una botiga d’informàtica, després d’haver-se format en sistemes microinformàtics. Al cap de tres anys, l’amo li va proposar quedar-se el negoci.

“Es tractava d’una botiga de 20 metres quadrats, amb dues taules per a reparacions”, recorda l’Andreu. “Des de llavors, ens hem mudat a dos locals successivament més grans. En l’actualitat estem en un establiment de 80 metres quadrats”.

BEEP, una gran empresa

L’elecció per Andreu i Irene del projecte que ofereix BEEP es recolza en diversos motius. “Es tracta d’una marca coneguda a tota Espanya, no només en una part del país. D’altra banda, ens atreu que la cadena cregui en els serveis informàtics, és a dir, que no se cenyeixi només a la venda d’equips. Nosaltres apostem per les reparacions, així com pels serveis de tot tipus adreçats a empreses i escoles. Finalment, creiem que la força de BEEP, una gran empresa, ens facilita les coses a l’hora d’abordar els projectes més complexos “.

Ens alegrem de la posada en marxa d’aquesta nova botiga d’informàtica i tecnologia de proximitat, que estem segurs que es trobarà a l’alçada de les expectatives. Des d’El Blog de BEEP, desitgem que BEEP Vilassar de Dalt ajudi a molta gent a gaudir i a fer un bon ús de la tecnologia.

Un poble mil·lenari

Vilassar de Dalt és un poble mil·lenari de la comarca del Maresme. Entre les seves joies culturals, destaquen el seu castell, declarat monument històric, i el teatre La Massa, amb una cúpula dissenyada per Rafael Guastavino que vénen a admirar persones vingudes de tot el món.

vilassar-dalt-beep