Skip to content

BEEP Teruel obre les portes

28/12/2018
beep-terol

BEEP Teruel ha obert les portes aquest mes de desembre. L’establiment es troba a la Ronda Dámaso Torán, número 5, al centre històric de la ciutat aragonesa.

El punt de venda era obert des de feia cinc anys, de manera que són ja molts els veïns de Terol que confien en els seus serveis. Ara bé, amb la incorporació durant aquesta campanya de Nadal al projecte de BEEP, la botiga reforça i amplia el seu catàleg de productes i serveis tecnològics i informàtics, tant per al públic familiar com per al públic empresarial.

Visibilitat en el mercat de la informàtica de proximitat

El responsable de BEEP Teruel, Sergio Martín, analitza l’aposta que ha fet per BEEP. En definitiva, raona la seva decisió de formar part de la primera cadena d’informàtica de proximitat a Espanya.

“Em va atreure el gran nom i visibilitat que té la marca BEEP en el mercat de la informàtica de proximitat”, diu. “Un dels factors que més em va cridar l’atenció va ser la capacitat de màrqueting i de comunicació que ofereix la cadena. Aquesta feina contribueix a que les botigues donem a conèixer millor els nostres productes i serveis a tot el nostre públic potencial”.

Segons Sergio, “es tracta d’un treball constant de comunicació, que té moments destacats a les moltes campanyes que es duen a terme al llarg de l’any”.

beep-terol

Capacitat d’assessorament i solvència del servei tècnic

Com a punts forts de la seva botiga, Sergio subratlla la capacitat d’assessorament al client i la solvència del servei tècnic. Tots aquests són atributs que es recolzen en el saber fer i en el bon coneixement de producte en el punt de venda, i que es recolzen també en la força i competitivitat de la cadena BEEP.

Sergio Martín és un professional de la informàtica amb una llarga experiència. Sergio s’ha format com a tècnic en Administració de Sistemes Informàtics. Ha treballat com a tècnic informàtic i, des de fa més de 13 anys, ha estat de cara al públic en establiments del sector tecnològic.

“La informàtica és la meva vocació. Des de ben petit he trastejat amb ordinadors: als 9 anys vaig aconseguir que em regalessin el meu primer equip, un 386, que si no recordo malament incorporava un Windows 3.1″.

beep-terol

Terol, una ciutat amb gran vida comercial

L’obertura del nou punt de venda BEEP Teruel és l’enèsim exemple de noves botigues que enforteixen el teixit comercial de la ciutat. Molts d’aquests nous establiments pertanyen a projectes i cadenes d’àmbit nacional.

Sergio Martín ressalta la bona tasca de l’Asociación Centro Comercial Abierto, l’entitat que agrupa els establiments comercials del centre de Terol.

Al marge de l’activitat comercial, Terol és un important pol d’activitat empresarial, amb un creixent sector turístic i amb un potent sector de transformació agroalimentària.