Skip to content

BEEP Solsona patrocina una pista de gel nadalenca

02/01/2019
pista-gel-solsona

BEEP Solsona, botiga situada al carrer Pere Màrtir Colomés, número 2-F, és un dels patrocinadors de la pista de gel que dinamitza el centre d’aquest municipi de la província de Lleida durant aquestes festes nadalenques.

Pista de gel sintètic de 200 metres quadrats

La pista, de gel sintètic, serà oberta al públic entre els dies 23 de desembre de 2018 i 3 de gener de 2019. Aquesta instal·lació per a la diversió de tots els públics, que es troba a la plaça del Camp de Solsona, multiplica per dos la superfície de la pista que es va posar per primera vegada en marxa l’any passat. I és que el Nadal del 2017, la iniciativa va comptar amb una gran acceptació.

D’aquesta manera, en el segon any d’aquesta proposta d’oci nadalenc, la pista arriba als 200 metres quadrats. Gràcies a aquestes dimensions, pot acollir fins a 40 patinadors al mateix temps.

Aquesta infraestructura per al patinatge sobre gel compta amb l’impuls de l’Ajuntament de Solsona i de l’associació de comerciants del municipi, la Unió de Botiguers i Comerciants de Solsona (UBIC). BEEP Solsona pertany a la UBIC i també a l’Associació d’Empresaris per al Solsonès.

beep-solsona-pista-gel
Foto Resol.

Qualsevol veí i visitant de Solsona pot gaudir del patinatge i de la diversió sobre gel durant aquests dies. El preu de l’entrada individual ascendeix tan sols a 4 euros.

Durant aquests dies, els comerciants del municipi ofereixen als seus clients uns tiquets rasca, amb els quals és possible aconseguir descomptes a les botigues de l’associació UBIC o un descompte de 2 euros per a l’entrada de la pista de patinatge.