Skip to content

BEEP Repte Pimes: ¿Fem servir el software adequat a l’oficina?

06/10/2018
programari-adequat-BEEP
Moltes petites i mitjanes empreses (pimes) adquireixen equips amb sistemes operatius i paquets de programari que no són adequats per a les seves necessitats i que llasten la productivitat. A la teva botiga BEEP més propera us proposarem els equips i programes informàtics òptims per al vostre negoci.

Quin sistema operatiu necessita la nostra empresa?

Una empresa necessita un sistema operatiu per a ús professional i empresarial. Les llicències professionals garanteixen més seguretat, un aspecte crucial per a qualsevol negoci. A més, permeten funcionalitats que les versions de llar (Home) no inclouen. Així, per exemple, un Windows Home no ens permet tenir grups de treball de més de 20 usuaris.
programari-adequat-BEEP

Per què és més segura la versió professional del sistema operatiu?

Les llicències professionals de sistema operatiu ofereixen més seguretat a l’usuari. Una funcionalitat clau és l’encriptació de les dades del disc dur a través del maquinari.

“Imagina’t que et descuides un portàtil al seient de la sala d’espera d’un aeroport. Si l’equip té una versió professional del sistema operatiu, caldrà un password de desencriptació per accedir als arxius allotjats en el disc dur”, explica Albert Loran, de BEEP Empreses.

Per què és tan difícil per al lladre accedir al disc dur d’un equip professional?

“L’encriptació de dades es fa a través d’una capa de programari adherida al hardware o maquinari. Es tracta d’una capa de software integrada en el mateix equip. Aquest programari es troba dins de la placa base de l’ordinador, de manera que és molt complicat fer-ne qualsevol tipus de manipulació”.

L’encriptació de dades és una prestació especialment útil per a aquelles persones que més es desplacen per raons de treball

El password de Windows és fàcil d’obtenir. Ara bé, l’encriptació posa les coses especialment difícils per a la persona que s’hagi apropiat del nostre equip.

programari-adequat-BEEP

Tinc una empresa i utilitzo Windows Home. Estic fent alguna cosa malament?

Les empreses han de llicenciar Windows Pro. Una empresa amb Windows Home haurà de fer front a una denúncia en cas de fer-se una inspecció de Microsoft.

La cadena de botigues de proximitat BEEP ofereix productes i serveis tecnològics a empreses i centres educatius. Els tècnics experts del teu centre BEEP més proper t’assessoraran i t’oferiran les solucions més adequades a les necessitats del teu negoci.

programari-adequat-BEEP