Skip to content

BEEP Motril: canvi de local per a potenciar vendes i servei tècnic

13/04/2021

BEEP Motril s’ha traslladat a una nova ubitació molt més gran al centre d’aquesta població granadina. La botiga actualment està ubicada a Calle Santísimo, número 6, a Motril.

En aquesta nova ubicació, BEEP Motril exposa d’una forma més clara i atractiva el seu ampli stock de productes i serveis, i concedeix més espai a un dels seus punts forts: el servei de reparacions.

BEEP Motril, botiga d’informàtica de referència

BEEP Motril va néixer al 2015 com a botiga independent. L’impulsor de l’establiment, Francisco López, format en Administració de Sistemes Informàtics, va obrir amb una enorme vocació per l’assesorament als clients.

“Quan vaig obrir la meva botiga, ja havia acumulat molta experiència en reparacions i també en vendes. Amb l’atenció directa al client, havia après el valor de l’assessorament per entendre a la perfecció les necessitats d’informàtica i de tecnologia d’una persona”.

Durant aquests anys, BEEP Motril s’ha convertit en una botiga de referència dins del municipi i de la zona.

Valors de la marca BEEP

La botiga es va incorporar a BEEP com a establiment franquiciat al 2019.

Segons el Francisco, van ser diversos els motius que el van animar a apuntar-se al projecte de la marca BEEP:

  • “BEEP aporta una gran visibilitat”
  • “És una marca amb un boca-orella positiu”
  • “BEEP es una marca amb cada cop més força dins dels mercats d’empreses i escoles”
  • “El franquiciat té més fàcil el fet d’oferir preus agressius en primeres marques”
  • “Amb BEEP, la nostra botiga ha ampliat el número de referències”
  • “També hem guanyat en stock gràcies a les facilitats que ens dona BEEP i gràcies també a la força de les marques pròpies, Netway i Innobo”
  • “Les marques Netway i Innobo, de qualitat i amb totes les garanties per al client, son valors diferencials de les botigues BEEP”
  • “El fullet mensual és una magnífica manera de traslladar campanyes, ofertes i productes als consumidors”
  • “Facilitats de finançament de compra feta per al client”
  • “El lloc web de BEEP dona suport a tot el projecte”

Servei SAT: el punt fort de BEEP Motril

El servei tècnic és un dels grans punts forts de l’establiment.

Durant els últims mesos, la botiga ha actualitzat i reparat més equips que mai per l’auge del teletreball i, durant alguns mesos, de l’escola a casa.

“A més, hem venut molts portàtils i tablets”, assegura el Francisco.

La importància d’un bon assessorament

Francisco López defensa que els grans actius de les botigues de proximitat són la competitivitat i la capacitat d’assessorament.

“Per a mi és fonamental aconsellar bé a partir del coneixement exacte de les necessitats del client. Si un client imprimeix molt de tant en tant, li he d’oferir impressores en les quals l’injector estigui dins del cartutx. Com això, tot. Hem de saber el tipus d’ús d’un producte, i totes les expectatives i preocupacions del client. Només així li podrem oferir el producte que s’ajusta a la perfecció a allò que necessita”.

“Una altra regla important és: no li vendré mai a un client un producte que no m’agradi o que no sigui suficientment bo. Per posar un exemple, el portàtil de més baixa gama que oferim incorpora un disc dur SSD i una memòria RAM de 8 GB.

Quan es tracta de tecnologia, es bo fer-li veure al client que els requisits mínims són crucials, com també ho són els requisits per als usos que li vulguis donar a l’ordinador: gaming? Feina? Edició de vídeo? Veure Youtube i consultar el correu electrònic?

Trasllat a Calle Santísimo, nº 6

Durant el mes de març, BEEP Motril es va mudar a Calle Santísimo, 6, al centre del municipi. Fins llavors s’havia ubicat a Calle Nueva, també al centre de Motril, una localitat coneguda per les seves platges i per la “leche rizada”, un gelat tradicional.

El nou local, de 75 metres quadrats, BEEP Motril pot créixen amb més facilitat en volum de reparacions i en vendes d’equips. “Ara podem exposar molt millor el producte, podem donar més espai al gaming i hem guanyat superfície de SAT, amb un mostrador més gran”.

Posa’t en contacte amb BEEP Motril