Skip to content

BEEP, la millor forma d’accedir a HP Profesional

28/08/2018

Ticnova, grup a què pertany la cadena BEEP, és Goldpartner d’HP Profesional, la gamma de productes per al mercat empresarial d’HP.

BEEP, experts en HP Profesional

Les botigues BEEP ofereixen als clients que aposten per HP Profesional millors preus, promocions específiques i un excel·lent coneixement del producte. Els establiments BEEP tenen entre els seus clients a un gran nombre de pimes i de centres educatius.

Competitius ‘bundles’ de producte

Tingues present que les botigues BEEP ofereixen competitius bundles de producte, és a dir, kits de més d’un producte HP Profesional. Un clar exemple d’això és el bundle integrat per un equip professional, monitor i serveis.

hp-profesional-partnergoldQuè ofereixen els equips de la gamma HP Professional?

“Els equips d’HP Profesional es caracteritzen per la innovació, l’alt rendiment i la fiabilitat”, explica Ricard Carbó, del departament d’Empreses de Ticnova.

Són servidors, sobretaules, impressores i portàtils que suporten càrregues de treball exigents, i que ajuden a millorar la productivitat del talent humà de l’empresa

“Vull equips professionals per a càrregues de treball exigents”

Els ordinadors d’HP Profesional són els equips que estàs buscant. I és que són sobretaules i portàtils amb una fiabilitat de rendiment que ha estat verificada en les més exigents condicions.

Per què la col·laboració d’HP amb Bang & Olufsen fa que l’equip sigui millor per a la meva activitat professional o empresarial?

És bo ressenyar que HP Profesional té un acord de col·laboració amb Bang & Olufsen en el mercat de portàtils.

A priori, pots pensar que la cooperació d’HP Profesional amb la marca coneguda per la seva perfecció acústica té més avantatges per al teu temps d’oci que per a una altra cosa.

Però tots sabem que, avui dia, cada vegada més reunions i sessions de treball empresarials se celebren de forma telemàtica. En aquest context, l’equipament dels portàtils HP Profesional amb tecnologia Bang & Olufsen es revela com un actiu de gran valor per la teva feina. Així, per exemple, és gràcies al saber fer de Bang & Olufsen que podràs eliminar el so ambiental a les videoconferències.

Per tant, no es tracta (només) d’escoltar música. Es tracta, sobretot, de treballar i de fer activitat empresarial i professional amb la màxima qualitat acústica i la millor experiència auditiva.

hp-s340c

Per què són tan segurs els ordinadors d’HP Profesional?

La gamma HP Profesional es diferencia de la resta del mercat per diversos atributs. Ara bé, si calgués ressaltar una característica, seria la de les prestacions en seguretat.

La BIOS, protegida d’atacs

HP Sure Start. Tecnologia que protegeix d’atacs contra la BIOS, que és el sistema que permet arrencar l’ordinador.

Pantalles protegides de les mirades indiscretes

HP Sure View. Posa a resguard el contingut de la pantalla amb només prémer una tecla. D’aquesta manera, si et trobes en un lloc públic amb el teu equip, activa aquesta funció amb un sol botó.

HP Sure View només permet que vegin el que hi ha a la pantalla les persones que estan just situades davant d’ella

La línia imaginària que dibuixa la mirada és perpendicular a la pantalla. Les persones que observin el monitor des d’un altre angle, no podran apreciar-ne el contingut.

Una Suite de seguretat que marca la diferència

HP Client Security Suite:

  • Àmplia selecció de potents solucions de seguretat dissenyades per superar les amenaces cibernètiques actuals a les teves dades, dispositius, i identitat. Tota aquesta seguretat queda garantida en els nivells de BIOS, programari i hardware o maquinari.
  • Administració d’accés a dispositius d’HP. Defineix quins usuaris tenen accés als dispositius i ports connectats o integrats a l’ordinador. El gestor d’accés a dispositius d’HP permet als administradors de tecnologies de la teva empresa restringir l’accés als dispositius de comunicació. L’objectiu és que les dades confidencials no es puguin copiar del disc dur.
  • L’autenticació Just-In-Time proporciona polítiques perquè els usuaris accedeixin als dispositius d’emmagatzematge de dades durant un breu període de temps
  • S’evita les fuites de dades en l’emmagatzematge USB i CD.

La cadena de botigues de proximitat BEEP ofereix productes i serveis tecnològics a empreses i centres educatius. Els tècnics experts del teu centre BEEP més proper t’assessoraran i t0oferiran les solucions més adequades a les necessitats del teu negoci.

A continuació, et proposem alguns equips de la gamma professional d’HP, que podràs adquirir a la botiga BEEP més propera i també en la botiga online BEEP.

hp-elitex2-beep

Mobilitat: HP Elite x2 1012 G2

L’equip HP Elite x2 ofereix el rendiment avançat d’un portàtil i la mobilitat d’una tauleta. Ho aconsegueix gràcies al seu eficaç alimentació de PC. L’objectiu és fer més senzill el teu treball.

hp-prodesk-beep

Ordinador sobretaula professional: HP ProDesk 600 G3 SFF

PC amb gran capacitat d’expansió, amb opcions de connectivitat flexibles i amb una sòlida seguretat. Tot això, en un elegant xassís, redissenyat per al lloc de treball modern.
hp-z240t-beep

Estació de treball: HP Z240T

Les estacions de treball de nivell bàsic de HP són ara millors. HP Z240 ofereix el rendiment, les característiques i la fiabilitat d’una estació de treball, al costat del preu d’un ordinador de sobretaula.