Skip to content

BEEP Jaén (Av. Andalucía) arrenca la seva activitat

19/04/2018
Beep Jaén Av. Andalucía

Beep Jaén Av. AndalucíaLa botiga BEEP Jaén, situada a Avenida Andalucía, 25, baixos, va obrir les portes el passat mes de març. Álvaro Montoro (30 anys) és l’impulsor d’aquest nou punt de la cadena. Es tracta d’un emprenedor veterà —té botiga d’informàtica pròpia des 2011—, amb vena comercial i amb un perfil professional eminentment tècnic. Són moltes les famílies, professionals i empresaris de Jaén i província que confien en el seu servei de SAT per reparar els seus equips amb la màxima garantia de qualitat.

“M’he incorporat al projecte de la cadena BEEP per nom —es tracta d’una marca molt coneguda pel gran públic—, per seriositat dels seus professionals i per l’àmplia gamma de productes que mou. Així mateix, també em va atreure la disponibilitat de productes de marca pròpia, que ofereixen qualitat a preus raonables, i que faciliten que les nostres botigues es diferenciïn en el mercat “.

Avenida Andalucía, un dels grans eixos comercials de Jaén


El nou punt de venda BEEP està emplaçat a l’Avenida Andalucía, un dels principals eixos comercials de la ciutat. Aquesta avinguda, que travessa bona part de Jaén, dóna cabuda a botigues de moda, restaurants i tota mena de comerços. Si passeges per l’Avenida Andalucía, segur que trobes aquell producte o servei que estàs buscant. “La nostra botiga es troba a tocar del centre de la ciutat”, explica Álvaro.

BEEP Jaén (Av. Andalucía) té una base fidel de clients, que durant aquestes primeres setmanes ha anat creixent. La botiga se sent còmoda atenent al públic familiar i també al mercat de les empreses, que desitja potenciar.

“El nostre servei de reparació és un del nostre grans punts forts. Amb el temps, hem creat una clientela fidel a aquest servei. Durant els anys de la crisi molts usuaris van decidir que, si el preu és just, la millor idea és reparar l’equip. Es tracta d’una tendència que va arribar per quedar-se “.

Equips i accessoris de gaming

La botiga presta servei a tot tipus de necessitats. També a les que presenta el públic gamer. “Configurem equips de gaming a mida i comercialitzem tot tipus d’accessoris per als més gamers“, diu Álvaro.

Sosté Álvaro que el que més li agrada de la seva feina és “ajudar la gent”. “El que més em satisfà és poder oferir un assessorament honest i professional. Ajudar a que el client s’endugui l’equip que necessita. Ni més ni menys que l’equip que li fa falta. Per posar un exemple, al client que demana un ordinador per navegar no li oferiré un equip Core i7″.

A la primera foto d’aquest article apareixen Álvaro Montoro (a la dreta) i Iván Jesús Jiménez. Des d’El Blog de BEEP els desitgem que ajudin a moltes persones a gaudir de la informàtica i de la tecnologia.

Fachada Beep Jaén Avenida Andalucía