Skip to content

BEEP, el millor assessorament en softwares per a l’educació

12/06/2018
office-365-for-education-beep

office-365-for-education-beep

Per proximitat, per saber fer i per capacitat tecnològica, una botiga BEEP és un punt de referència per als centres educatius del seu municipi i comarca.

Des dels inicis, els establiments de la cadena han donat resposta a les necessitats informàtiques i tecnològiques d’escoles, instituts, universitats i centres de formació de tot tipus.

Què és un software per a l’aula i per al professor?

Un software per a l’aula i per al professor és un programa dissenyat per millorar la dinàmica d’aprenentatge d’una classe i per obtenir un millor aprofitament dels equips informàtics i altres dispositius tecnològics emprats pels estudiants i pel docent.

Les botigues BEEP distribueixen i instal·len tots aquests programaris, que tant faciliten la qualitat de la tasca educativa.

Mobile Device Management (MDM)
Els programaris MDM ofereixen una consola d’administrador al professor, per gestionar els programes als quals tenen accés els alumnes. Amb aquests softwares, s’aconsegueix que els portàtils de tots els alumnes d’una aula tinguin les mateixes funcionalitats i programaris.

Sistema de Control i Gestió
Aquests programaris permeten que el professor pugui supervisar el contingut de totes les pantalles de l’aula.

“Amb els programes de control i gestió, el docent té en la pantalla del seu equip un mosaic que reflecteix a temps real el contingut de les pantalles dels estudiants. Gràcies a aquests programaris, el professor pot passar a tenir el control de qualsevol portàtil. Així mateix, pot projectar el contingut de qualsevol portàtil a la pissarra digital que presideix la classe”, explica Albert Loran, responsable del mercat educatiu a BEEP.


Sense els Sistemes de Control i Gestió, el professor de secundària s’havia de posar literalment darrere dels alumnes per veure el que aquests tenien a la pantalla. En altres paraules, havia de fer de policia.

 

 

office-365-for-education-beep

Quines funcions té l’Office 365 for Education?

Office 365 for Education, que funciona tant en equips Windows com Chrome US, és un paquet de programari imprescindible. Es tracta d’una versió d’Office adaptada a l’àmbit escolar. És una solució per la qual només paguen llicència els professors i el personal administratiu del centre.

Office 365 for Education disposa de funcionalitats i programes molt interessants:

Microsoft Intune (MDM)
Un cop s’han adquirit les llicències de l’Office 365 for Education, es pot integrar Microsoft Intune, un programa MDM.

OneNote
Programa que serveix per deixar treballs als professors i que fins i tot serveix perquè els alumnes puguin ser avaluats online en cas, per exemple, que no puguin acudir a l’aula.

microsoft-teams-beepMicrosoft Teams
Un sistema de comunicació global entre alumnes i professors. Cada professor es pot crear els seus grups de treball i comunicació.

Sway
Un sistema de presentacions més avançat que Power Point. Està adaptat al món web i supera allò que tenen d’estàtic les tradicionals presentacions de Power Point. Es pot fer scroll per navegar per la presentació, i el contingut s’adapta a la pantalla que sigui, sigui d’un smartphone o d’un PC.

Per què Skype for Business és tan útil per als estudiants?

Skype for Business és una eina de comunicació i de col·laboració. Els estudiants poden treballar sobre un mateix text o contingut, cadascun des de casa seva. A més, es poden veure entre ells.

Es tracta d’un programari molt útil en uns temps en què els alumnes ho tenen molt difícil per quedar en un punt físic per realitzar un projecte o treball d’equip. Els estudiants desenvolupen moltes activitats extraescolars i no tenen per què residir en el mateix barri en el qual s’ubica el centre educatiu.

Aquest programa informàtic facilita la col·laboració amb escoles a l’estranger. Especialment útil per als alumnes més petits és la funcionalitat de traducció. Pots parlar en castellà, i el teu oient rep el missatge traduït a l’anglès de forma simultània. I al revés: tu escoltes traduït al castellà el que et digui el teu interlocutor en anglès.

Una introducció a Microsoft 365

Office 365, un paquet de software imprescindible per a les escoles

Fer un projecte escolar és més fàcil amb Office 365 for Education

OneNote, per deixar els treballs al professor

Un aprenentatge amb més valor afegit

Microsoft Education: Una solució completa

Qué es Microsoft 365 for Education?

Microsoft Teams, a Office 365 for Education: Grups de treball de gran rendiment

L’experiència de les escoles amb Microsoft Teams

A BEEP ajudem a l’estudiant i a l’escola a trobar el producte i la solució adequats per a les necessitats de formació. Si vols conèixer com et pot ajudar BEEP a l’aula, fes clic a l’enllaç: http://www.beep.es/edu/

A la secció sobre BEEP EDU al lloc web de BEEP, veuràs quines solucions oferim per a les escoles, i podràs descarregar-te’n un dossier informatiu.

A més, a El Blog de BEEP hem publicat el contingut BEEP, productes i solucions per a l’escola. Te’n recomanem la lectura.