Skip to content

BEEP Cambrils dota de solucions tecnològiques integrals al restaurant Tiki Taka

01/10/2018
beep-cambrils-restaurant-tiki-taka

BEEP Cambrils (Rambla Jaume I, número 29), botiga d’informàtica de proximitat de referència en aquesta població del litoral tarragoní, ha dotat al restaurant Tiki Taka de Cambrils amb totes les solucions tecnològiques i informàtiques necessàries per a la seva posada en marxa.

Aquest establiment d’hostaleria, especialitzat en marisc i cuina mediterrània, requeria sistemes i solucions que garantissin la prestació d’un servei de qualitat als seus clients.

Tiki Taka, situat al carrer Pescadors, 25, necessitava una tecnologia que estigués a l’alçada dels seus plats. I és que els negocis de restauració amb millors credencials en les seves propostes culinàries i en la seva atenció al públic, tendeixen a mostrar un interès genuí per disposar de la millor infraestructura i del millor equipament informàtic i tecnològic.

Solucions integrals per al restaurant

BEEP Cambrils ha donat resposta a totes les necessitats tecnològiques del restaurant”, explica el gerent de la botiga, Marcel Llucià. La botiga ha ofert i implementat les següents solucions integrals:

  • Solució TPV per a hostaleria
  • Programari de gestió per a hostaleria
  • Programari de gestió dels dispositius PDA per a la presa de comandes
  • Pack de càmeres de videovigilància
  • Solució d’armari rack i creació de la xarxa del restaurant
  • Creació d’un sistema de fil musical
  • Solució de wifi per al personal i per als clients
  • Manteniment postvenda de suport

En definitiva, la botiga ha aportat al restaurant tota la tecnologia i solucions que calen per oferir un servei de restauració de qualitat.

beep-cambrils-restaurant-tiki-taka

Per què BEEP és el teu ‘soci’ ideal per equipar de tecnologia al teu restaurant

-Un únic interlocutor. Un sol proveïdor (BEEP) cobreix totes les necessitats informàtiques i tecnològiques del restaurant. En molts projectes, el restaurant ha de tractar amb diversos proveïdors, amb les ineficàcies, sobrecostos i descoordinacions que aquesta situació pot cusar.

-La força de la marca BEEP. “La marca BEEP és una marca de confiança en el mercat de les vendes informàtiques de proximitat. A més, les botigues de la cadena s’han consolidat com establiments de referència per a molts comerços, establiments d’hostaleria, empreses, professionals i centres educatius”, explica Ricard Carbó, del Departament d’Empreses de BEEP.

-El Departament d’Empreses de BEEP. Les botigues BEEP compten amb tot un Departament d’Empreses darrere, que avala la màxima qualitat, fiabilitat i competitivitat de les solucions tecnològiques.

-Proximitat. Les botigues BEEP són de proximitat per definició. Estan a prop de clients particulars i empresarials. Comerços i tot tipus d’empreses saben que tenen la seva persona de confiança en l’àmbit tecnològic a una molt curta distància del despatx, oficina o fàbrica.

-Servei. La botiga BEEP que assumeix un projecte ofereix un manteniment postvenda de suport. Així mateix, oferirà al seu cliente noves solucions i productes en el futur.

Restaurant Tiki Taka: “Buscava un soci tecnològic de confiança”

El responsable del restaurant Tiki Taka, Josep Viladegut, està satisfet amb les solucions aportades per BEEP Cambrils.

“Coneixia la cadena de botigues BEEP”, explica, “de manera que vaig confiar en la botiga de Cambrils. El meu objectiu era trobar un soci tecnològic que em permetés despreocupar-me de tota la informàtica. Així em podia centrar en la posada en marxa del negoci de restauració, que és el que nosaltres dominem i coneixem. L’atenció va ser ràpida, eficaç i completa. I es va donar un servei integral a totes les nostres necessitats tècniques i operatives”.

restaurant-tiki-taka-cambrils