Skip to content

BEEPBOX i Ticnova patrocinen el saló del videojoc Mr. Game a Reus

08/11/2018
mr-game-beepbox-reus

La cadena d’informàtica BEEPBOX i Ticnova, grup al qual pertany, han patrocinat Mr. Game, la primera fira del sector del videojoc a Reus. L’event va tenir lloc a firaReus, Centre de Fires i Convencions, des del divendres 9 fins al diumenge 11 de novembre.

El balanç ha estat d’èxit, ja que el saló va rebre més de 7.000 assistents, per sobre del previst.

mr-game-arena-beepbox

La cita, organitzada per Vima Events, va oferir zones de joc per a tots els gustos: videojocs, simuladors, realitat virtual, PC Gaming, Dance (videojocs de ball), Arcade, esports virtuals, Indie (desenvolupadors de videojocs) i espai infantil.

Així mateix, la fira Mr. Game va comptar amb més de 80 punts de joc amb PS4, Xbox One i Wii O, entre altres.

El programa de la fira també va incorporar tornejos. La inscripció es va fer de forma presencial el mateix dia de les competicions.

Tanta va ser l’afluència de públic, que es va haver de multiplicar per dos la capacitat per als tornejos de Fortnite i de FIFA 2019

mr-game-beepbox

Arena de PC Gaming i botiga presencial

BEEPBOX va instal·lar una arena de jocs amb 22 equips de gaming totalment equipats, amb tots els accessoris necessaris. A més, la marca va obrir una botiga presencial al saló durant aquests dies, en la qual els visitants van poder adquirir articles de marxandatge, així com productes i accessoris de gaming de les següents marques:

 • Netway
 • Innobo
 • Funko
 • Razer
 • Corsair
 • Coolbox
 • The G-Lab
 • Mars Gaming
 • ThunderX
 • Ozone
 • Nox
 • BG

beepbox-tienda-mr-game

A l’arena impulsada per BEEPBOX es va jugar tornejos de League of Legends i de Fortnite. A més, amb la Play Station 4 es va celebrar campionats d’Street Fighter, Bola de Drac Z, Call of Duty i FIFA 2019; amb la Wii U, de Mario Kart; i amb un simulador de conducció, de Fórmula 1.

En la primera edició de Mr. Game a Reus, el guanyador del torneig FIFA 2019 va tenir el privilegi de competir durant una estona amb tot un champion, el tricampió de FIFA, Andoni Payo.

mr-game-botiga-beepbox

Concurs de Cosplay

La fira Mr. Game a Reus pretén consolidar-se com un event de referència per als amants del gaming i de les competicions eSports, i de totes aquelles propostes lúdiques i d’oci que hi puguin anar relacionades. Així, a més d’estands, tornejos i videojocs, els assistents van poder participar en el concurs de Cosplay que es va fer dissabte, a les sis de la tarda.

El Cosplay, importat del Japó, consisteix a vestir disfresses i exhibir accessoris amb els quals es representen personatges i rols vinculats a àmbits de ficció, com el manga i el videojoc.

L’event també va tenir sessió de DJ i connexió en directe per part de l’emissora radiofònica Flaixbac.

mr-game-cartell

firaReus, pel desenvolupament tecnològic

Els assistents van comprar entrades anticipades a les botigues BEEP, PCBox i BEEPBOX de la demarcació, un total de 19 punts de venda. Així mateix, també les van poder adquirir al lloc web de Mr. Game, a través de la plataforma TicketMaster.

En els dies de fira també es podien comprar entrades a taquilla. El preu d’una entrada per al divendres era de set euros, i per al dissabte i diumenge, de nou euros.

El regidor de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Reus, Marc Arza, ha destacat que “firaReus innova en el seu calendari firal amb propostes creatives i lúdiques que contribueixen al desenvolupament tecnològic, i que permeten adaptar-se a la demanda del públic i a les exigències del mercat”.

mrreus-reus