Skip to content

BEEP Andorra ja ha obert a Escaldes

04/01/2018
BEEP Andorra
BEEP AndorraBEEP Andorra ja és en marxa. La nova botiga, situada al municipi d’Escaldes, el segon més habitat del país després d’Andorra la Vella, té vocació tant pel públic familiar com per l’empresarial. L’establiment es troba a l’Avinguda del Pessebre, nombre 32, d’Escaldes.

El nou establiment ha estat impulsat per STO, una empresa andorrana de desenvolupament i comercialització de programari, coneguda sobretot pel programa informàtic de facturació KeyANDCloud, disponible de manera online, en la modalitat de pagament per ús. STO té presència a Andorra, Espanya i Portugal.

“Som una empresa d’informàtica amb més de 30 anys d’història a Andorra”, explica Elena FEK, responsable de màrqueting d’STO i una de les responsables del nou establiment. Un dels seus productes de més èxit, l’esmentat programari de facturació en el núvol, ja té presència al lloc web de BEEP, a l’enllaç http://www.keyandcloud.com/beep/

“De BEEP ens ha atret el seu enfocament cap al particular i la petita empresa, i les sinergies que podem aconseguir”, diu Elena Fek. “D’altra banda, també ens ha convençut l’equip humà de la cadena BEEP”.

Un mercat de 6.000 empreses

Assegura Elena que a Andorra hi ha unes 6.000 empreses actives, de les quals unes 1.300 ja són ateses per l’empresa impulsora de la botiga BEEP Andorra. La botiga, per tant, atendrà aquest gran mercat d’empreses de totes les mides.

Estem convençuts que les empreses andorranes i els aficionats a la tecnologia del país dels Pirineus trobaran a BEEP Andorra l’equip o la solució que estan buscant.