Skip to content

BEEP Alcalá de Guadaíra ja és en marxa

10/06/2018
BEEP-alcala-de-guadaira

BEEP-alcala-de-guadairaBEEP Alcalá de Guadaíra (Sevilla) va obrir el passat mes de març per atendre els consumidors de tecnologia d’aquest municipi sevillà. La nova botiga s’ha posat en marxa al carrer Pepe Corzo, número 6, un emplaçament completament cèntric, en un entorn amb molta vida comercial.

L’impulsor del nou establiment és Jitu Mulchandani, de 45 anys, que prové d’una família de comerciants. “Des de petit, ajudava al basar dels meus pares a Platja d’Aro (Girona)”, recorda. El 1997, va establir al municipi gironí de Palafrugell una botiga de mòbils i informàtica, un negoci que ha gestionat durant els últims 20 anys.

Fa uns mesos va decidir traslladar-se a terres sevillanes per motius familiars, i va triar la franquícia BEEP per oferir els seus serveis a la població d’Alcalá de Guadaíra. “BEEP és una marca molt reconeguda per la gent. A més, té molta presència en els mercats d’empreses i educació, que m’interessa desenvolupar”, explica.

BEEP-alcala-de-guadaira

Molts productes en estoc

Una altra raó que el va empènyer a sumar forces amb BEEP és la “gran varietat d’articles” que garanteix. “Sóc partidari de tenir molts productes en estoc, perquè volem que el client tingui moltes opcions disponibles i que surti de la botiga amb l’article que ve buscant”.

Segons Jitu, la seva botiga acumula una gran experiència en la reparació d’equips. “Un altre punt fort és el tracte humà: portem venent tecnologia a persones des de fa més de 20 anys”, assegura.

Una ciutat amb dinamisme econòmic

Alcalá de Guadaíra és una ciutat de 75.000 habitants amb molta activitat econòmica. El municipi disposa de diversos polígons industrials. “És una localitat molt coneguda per la seva tradició en l’elaboració de pa”, apunta Jitu.

BEEP-alcala-de-guadaira