Skip to content

Asus ZenPad, tauletes amb vocació d’oci

30/10/2015
zenpadZ170Ara que s’acosta la temporada dels regals i dels autoregals, molts haureu pensat en la categoria de les tauletes. Doncs bé, Asus compta amb dues tauletes de 7 (ZenPad Z170CG) i 10 (ZenPad Z300) polzades, de gran qualitat, bonic disseny i preus més que raonables, que faran les delícies de tota mena d’usuaris. En aquest moment, quan molts esteu pensat en canviar-vos la tauleta o en fer-vos amb un dispositiu amb millors característiques, és bo fer un repàs a aquests equips mòbils d’Asus.

Asus ZenPad Z170CG
El primer que crida l’atenció del model de 10 polzades és el seu disseny, inspirat en la moda, amb un tacte de pell. Compta amb un marc metàl·lic no conductible, que li dóna elegància i resistència, i amb cants arrodonits i ergonòmics.

Es tracta d’una tableta resistent (pantalla súper resistent amb Gorilla Glass) i de gran rendiment (CPU Intel, 2 GB RAM, 32 GB d’emmagatzematge).

I és una joia per als que li doneu sobretot un ús de lleure: 10 polzades HD IPS (1280×800 píxels). Amb True2Life (millora el contrast i la nitidesa) i un sensor de llum d’ambient. A ressaltar també uns altaveus frontals d’alta qualitat, amb Ice Power Technology.

Asus ZenPad Z300
El model de 7 polzades també destaca pel disseny. Pel que fa al rendiment, ofereix una alta capacitat amb l’últim chipset d’Intel. És 3G; pot agafar i emetre trucades de telèfon (SIM dual en standby); amb so DTS HD Premium Sound; i amb 1GB de RAM i 16GB d’emmagatzematge.

És una tauleta perfecta per a l’entreteniment, en comptar amb una pantalla amb tecnologia Asus TruVivid, i amb la tecnologia Splendid (perfecciona el color i la saturació). El filtre d’Asus Bluelight redueix l’emissió de llum, sense afectar els altres colors, el que permet llegir amb comoditat. Amb pantalla IPS, amb angle de visió de 178 graus.

Trobaràs tauletes d’Asus a la botiga online de BEEP
http://www.beep.es/catalogo/tablets__0-9