Skip to content

ComedyBEEP: amb sentit de l’humor

06/11/2012

BEEP ha estrenat aquesta setmana ComedyBEEP, un canal de Youtube que esperem que us agradi i que des del primer vídeo us arrenqui somriures.

A la cadena BEEP estem convençuts que una de les millors formes d’arribar al públic, a tots vosaltres, és a través de l’humor, del riure, del gag i l’esquetx. D’aquí la raó de ser d’ComedyBEEP, un canal que, sobretot, pretén traslladar bon rotllo i bones vibracions.

Com farem aquest canal? Doncs començant per riure de nosaltres mateixos, del món de la informàtica i dels professionals que l’habiten. En els gags que lliurarem amb una periodicitat setmanal haurà referències de tot tipus, sempre amb ganes de riure de la manera més sana. En els vídeos, d’entre un i tres minuts, els insòlits reporters del nou canal us exposaran serveis improbables de la nostra cadena, a l’estil d’aquells periodistes que van càmera a l’espatlla pels carrers d’una ciutat per conèixer la seva gent: les seves inquietuds, preocupacions i somnis. Fins i tot comptarem amb un consultor de noves tecnologies, Estanislao Ruiz, que jo definiria com a passat de voltes i com un xic incompetent. En altres gags, personatges d’allò més surrealista s’acostaran a les nostres botigues: només puc dir que intentarem atendre’ls de la millor manera possible.

Creiem que Internet és un magnífic canal per arribar a totes aquelles persones que reuneixen aquests dos requisits: tenir interès per la informàtica i la tecnologia de consum, i comptar amb sentit de l’humor. Esperem saber tocar la fibra i que doneu difusió als nostres vídeos per arrencar un somriure als vostres amics, coneguts i col·legues de xarxes socials.

Som conscients que no inventem res: fa dècades que molts espots televisius apel·len al sentit d’humor de les audiències. Així que el que volem fer és aportar el nostre granet de sorra a un món, el de la informàtica, que creiem que té molta veta des del punt de vista de l’humor.

Doncs res, esperem que el nou canal us agradi.
http://www.youtube.com/user/catcomedybeep

 

 

Josep Maria Raventós

Director de ComedyBEEP

http://www.youtube.com/ravenlab