Skip to content

Ticnova aplega 300 franquiciats en la seva convenció anual

25/10/2018
convencio-ticnova

Uns 300 franquiciats de les cadenes BEEP, PCBOX i La Fabrica del Cartucho van assistir el passat cap de setmana, els dies 20 i 21 d’octubre, a la convenció anual del grup Ticnova. Al mercat espanyol, Ticnova agrupa la xarxa de punts de venda més gran en informàtica de proximitat.

La trobada va congregar a botigues franquiciades i a les principals marques del sector tecnològic amb presència a Espanya. El lloc triat va ser Sevilla, a l’Hotel Barceló Sevilla Renacimiento.

Durant aquestes jornades es van dur a terme presentacions, xerrades, i activitats lúdiques i esportives. Així mateix, es va celebrar un showroom tecnològic. Es tracta d’una cita anual imprescindible, en la qual són presents les marques líders d’informàtica i tecnologia.


La convenció anual de Ticnova és l’ocasió perfecta perquè l’ampli equip humà de central i botigues comparteixi idees, experiències i inquietuds

A més, la cita serveix per donar a conèixer els productes estrella de cara a la campanya de Nadal.

La reunió promou la participació i la interacció entre les persones que formen part del grup Ticnova, però hi va haver moments per marcar les grans línies estratègiques a través de breus xerrades. Els encarregats van ser el director general, Joan Ballester; el director de Compres, Alberto Fernández; el director de Màrqueting, Santiago Juan; i el director comercial, Alfonso Ruiz.

Durant el sopar de gala, es va fer lliurament dels reconeixements a les millors botigues de la cadena durant el 2018. Les botigues BEEP que van obtenir el reconeixement van ser Àvila, Vélez Málaga i Manacor. De la cadena PCBOX, les botigues destacades van ser Granada, Alacant-Novelda, Tarragona, Errenteria, Arrecife, Santander, Madrid-Ponzano, Madrid-Cartagena, Pontevedra i Palma. Els punts de venda de La Fábrica del Cartucho que van rebre premi van ser Vilanova, Sant Celoni i Reus.

convencio-ticnova

D’altra banda, cal ressaltar que es va donar una placa commemorativa a PCBox Bilbao pel seu 20è aniversari, que l’establiment celebra aquest any.

Running pel Parc de l’Alamillo

A primera hora de diumenge, els assistents més en forma i amb més reserves d’energia, van participar en una ruta de running en grup durant 5 quilòmetres pel Parc de l’Alamillo.

Més tard, es van obrir les portes del showroom dels fabricants. Més de 60 marques tecnològiques van ser-hi presents. Entre elles, Asus, Acer, Adata, Alcatel, BQ, Brother, Canon, COOLBOX, D-Link, Energy Sistem, Evitta, Hiditec, HP, Huawei, Kaspersky, Lenovo, Logitech, Microsoft, MSI, Netway, Innobo, Norton, Panda, Salicru, Samsung, Simyo, SPC, TP-Link, Western Digital, Wiko … Les botigues van poder conèixer a fons les novetats dels fabricants, així com beneficiar-se d’ofertes exclusives.

Algunes de les marques van realitzar xerrades exclusives de 20 minuts, en què van explicar les principals novetats per a la campanya de Nadal.

El hashtag utilitzat per a la convenció per part de les botigues ha estat #challengeSevilla2018.