Skip to content

Nova botiga BEEP Morón de la Frontera

14/09/2018
beep-moron-frontera

BEEP Morón de la Frontera (Sevilla) va obrir les seves portes el passat mes de maig. L’objectiu del nou punt de venda és atendre les necessitats informàtiques i tecnològiques de les famílies i empreses. I atendre totes aquestes necessitats tant al municipi sevillà, com en els pobles dels voltants.

La nova botiga es troba en el carrer Luis Daoiz, número 17. “És una zona de molt pas de gent i vehicles. Es troba a 25 metres del centre, i a 150 metres té l’església de San Miguel, un punt d’interès turístic”, explica Antonio Cerrillo, l’impulsor del nou establiment BEEP.

Enginyer informàtic

Antonio Cerrillo és un enginyer informàtic amb una dilatada experiència. Durant anys ha treballat per a l’àrea informàtica de Banesto —aplicacions bancàries i manteniments de tot tipus: impressores, TPV, ordinadors, etc—, per a IBM i per a HP. Així mateix, va ser durant 12 anys el responsable d’informàtica de Codexa de Ingeniería y Control, una constructora d’obra pública.

Nascut a Loja (Granada), i de Morón des de fa 30 anys, el 2013 va decidir crear un punt de venda de productes d’informàtica a Morón de la Frontera. En concret, la botiga era de consumibles informàtics i de productes d’il·luminació LED (decoració domèstica i projectes de decoració industrial).

Es va guanyar una important clientela, però aquest any ha decidit fer un pas més. “Jo sóc informàtic. M’interessa solucionar les necessitats informàtiques i tecnològiques de famílies i empreses. BEEP encaixava amb aquest propòsit que m’havia marcat d’ajudar a particulars i negocis “.

De BEEP li va atreure la fortalesa en el mercat de solucions informàtiques de proximitat. “Em resulta un model de botiga atractiu, pels preus competitius i pel desenvolupament del seu catàleg, amb el qual es pot arribar a molta gent. L’assortiment és força ampli, i incorpora moltes marques fabricants”. “Es tracta d’un model de botiga competitiu”, resumeix.

BEEP Morón de la Frontera està rebent clients de la veïna localitat d’Utrera, i de molts altres municipis de la zona, com Arahal, Coripe, El Coronil, La Lantejuela, Marchena, Montellano, Paradas i La Puebla de Cazalla.

Morón, un municipi amb caràcter

Morón de la Frontera és un municipi conegut per les bases militars nord-americanes i per la seva activitat oleícola. A la província de Sevilla, és una ciutat de referència.

“Els de Morón, com són, són”. Això diu el refrany local que subratlla la personalitat distintiva de la gent de Morón, municipi del qual Antonio és fill adoptiu. “Tenim el nostre caràcter, com posa de manifest la història del Gall de Morón. Hi va haver una vegada un jutge granadí abusiu en el cobrament d’impostos, en una època en què els jutges tenien atribucions recaptatòries. Doncs bé, la gent del poble el va fer fora, i el va deixar ‘cacareando y sin plumas'”.