Skip to content

Francisco García guanya la Volta Ciclista a Tarragona

18/06/2018
volta-ciclista-tarragona-beep
volta-ciclista-tarragona-beep

BEEP ha estat patrocinador destacat de la Volta Ciclista a la Província de Tarragona, que es va celebrar aquest passat cap de setmana. El guanyador absolut de la competició va ser Francisco García (ULB Sports-Uniformes de Murcia), amb un temps de 4 hores, 32 minuts i 53 segons.

El reusenc Josep Oriola (Team Smartdry) va ser segon, després de completar les tres etapes en 4 hores, 34 minuts i 5 segons. Joan Carles Martí (Miami Platja Club Ciclista) va aconseguir el tercer lloc al podi, amb un registre de 4 hores, 34 minuts i 9 segons.

A la Volta van participar 22 equips, molts dels quals eren professionals. En total, les tres etapes (l’Hospitalet de l’Infant, la Pobla de Mafumet i Reus, respectivament) van sumar 197 quilòmetres.

volta-tarragona-samarreta

La prova per etapes més antiga d’Espanya

La prova és tot un clàssic a les comarques de Tarragona. A més, és degana en les proves per etapes a Espanya. La primera edició es va fer el 1908. Des de llavors, s’han celebrat —no sempre amb continuïtat— un total de 56 edicions.

A Europa, és la tercera prova ciclista per etapes més veterana, només superada pel Tour de França i la Volta a Bèlgica.

Soci tecnològic

BEEP, cadena de botigues d’informàtica de proximitat, és soci tecnològic de la Volta Ciclista a Tarragona. Així, aporta tauletes i ordinadors a l’organització. Alguns d’aquests equips informàtics van formar part del conjunt de premis per als guanyadors. Altres equips es van emprar per a la gestió i supervisió de la cursa.