Skip to content

BEEP Valladolid Parquesol obre al públic

06/09/2018
beep-valladolid-parquesol

BEEP Valladolid Parquesol ha obert les seves portes aquest passat mes d’agost al carrer Mateo Seoane Sobral s/n, de Valladolid. La nova botiga es troba situada en una zona de recent urbanització de la ciutat castellana, amb una dinàmica activitat comercial.

Als seus 30 anys, el responsable de BEEP Valladolid Parquesol és un veterà en la prestació de serveis informàtics i tecnològics. I és que César Palomo, l’impulsor del nou establiment, ja havia tingut responsabilitats durant anys en un altre punt de venda BEEP.

Ara ja pel seu compte, aquest emprenedor obre al públic fent tàndem amb Sara Poyo. César té formació professional en informàtica i electrònica, i ha realitzat cursos complementaris en seguretat i xarxes. Sara, d’altra banda, s’ha format en electrònica, i també té la carrera de Magisteri i un màster en Psicopedagogia.

Botiga de confiança

“Perseguim ser la botiga de confiança de cada vegada més famílies i empreses. Tots tenim un tècnic de confiança en els àmbits tecnològic o mecànic. Jo, per exemple, sempre porto la meva moto Harley Davidson —una de les meves grans passions— al mateix lloc. Perquè sé que són professionals i que m’ho faran bé. Doncs bé, en informàtica, passa exactament el mateix. Per això entenc tan bé la necessitat del client de tenir una botiga amb la qual sentir-se tranquil”.

Sara, que també té un eminent perfil tècnic, abunda en la idea de servei professional i de proximitat. “El nostre SAT o àrea de reparacions sempre tracta els equips amb cura. A més, mai ens donem per vençuts, per molt difícil que sigui la reparació”. Sara es considera perfeccionista: “M’agraden les coses ben fetes i ben acabades”.

Els impulsors de la botiga consideren que els seus forts són l’atenció al públic i la capacitat per saber satisfer les necessitats dels clients.

beep-valladolid-parquesol

Públic empresarial

L’equip humà de BEEP Valladolid Parquesol té una dilatada experiència en l’atenció de les necessitats d’empreses i professionals, de manera que aquest públic és tota una prioritat per a la botiga.

“En poques setmanes d’activitat, ja comptem amb diverses empreses clients —des d’una immobiliària fins a una fusteria d’alumini—, però el nostre objectiu és atendre les necessitats de cada vegada més negocis “.

“A les empreses”, explica César, “els oferim reparacions, manteniments, serveis de còpies automatitzades i un llarg etcètera. Al final, del que es tracta és de proporcionar solucions. El client vol aconseguir un resultat, i nosaltres hem de trobar la manera de facilitar-li la consecució d’aquest objectiu”.

Aposta per BEEP Informàtica per guanyar-se la confiança del mercat

César Palomo i Sara Poyo van triar la franquícia BEEP per oferir serveis d’informàtica.

Quins arguments els van portar a prendre aquesta decisió? “Després de diversos anys treballant amb responsabilitats en una botiga de la cadena, sabia que BEEP ajuda a les botigues i que els hi posa les coses fàcils”, assegura César.

“D’altra banda, la cadena BEEP ofereix un ampli ventall de productes, a preus competitius, i amb una política d’ofertes i de rotació d’estocs que em sembla interessant”.

beep-valladolid-parquesol

Interès precoç per la informàtica

L’impulsor de BEEP Valladolid Parquesol es va posar davant d’un ordinador a la primerenca edat de sis anys. Pensem que César Palomo no pertany a la generació d’aquells als quals els han posat una tauleta connectada a internet a dins del bressol. Avui dia, els nens i la tecnologia van de la mà. No obstant això, fa 25 anys això no era així.

“Per la seva feina, el meu pare tenia un equip 486 d’IBM, que anava acompanyat d’una impressora matricial”. “Recordo l’excitació que em causava saber que combinant un parell de tecles o escrivint algunes ordres a la pantalla, podies aconseguir que l’ordinador fes coses“.

Un dels carrers principals del barri de Parquesol

BEEP Valladolid Parquesol es troba al carrer Mateo Seoane Sobral, un dels carrers principals del barri de Parquesol, amb gran presència de comerços i de delegacions de negocis.

Desitgem a la botiga tota la sort, tot sabent que serà l’establiment de confiança de cada vegada més persones i negocis de Valladolid i dels pobles dels voltants.