Skip to content

BEEP Torrejoncillo patrocina la XI Trail Ultra Artesanos

28/09/2018
trail-ultra-artesanos

BEEP Torrejoncillo, en la seva condició de patrocinador, proporcionarà el servei de zona wifi de la XI Trail Ultra Artesanos. La competició de resistència tindrà lloc el proper dissabte 29 de setembre, amb meta a la població extremenya de Torrejoncillo. La prova és puntuable per a la Ultra Trail Mont Blanc 2018 amb tres punts.

L’establiment d’informàtica de proximitat BEEP fixarà una zona wifi a la Plaza Mayor del municipi extremeny. Aquest servei wifi serà d’utilitat perquè organitzadors, participants i assistents puguin compartir l’experiència de la competició a través de xarxes socials. Així mateix, els presents a la plaça podran seguir la retransmissió en directe que es farà de la jornada a través d’internet.

Xarxa d’internet sense fils amb més de 100 clients

Recordem que BEEP Torrejoncillo disposa d’una xarxa pròpia de Wimax, amb la qual distribueix senyal d’internet sense fils a 129 clients.

“Es tracta d’una solució molt útil allà on no arriba la fibra, que és el cas del nostre municipi. A més, també és la solució idònia quan el parell de coure està deteriorat o ni tan sols arriba el cablejat de telèfon”, explica Mario Núñez, el responsable de la botiga.

trail-ultra-artesanos

Proves per a tots els públics

La prova estrella de dissabte és la Trail Ultra, que començarà a les 8 del matí. La competició té un recorregut de 45 quilòmetres a la Sierra de Arco. L’itinerari, amb importants desnivells, discorre per les localitats de Torrejoncillo, Portezuelo, Cañaveral i Pedroso de Acim.

A més de la prova Trail Ultra, els organitzadors també impulsen una prova Trail, de 29 quilòmetres, i una prova Cross, de 16 quilòmetres. Per tant, hi haurà competicions per a tot tipus de corredors

Aquells que desitgeu seguir la prova per internet perquè no us podeu desplaçar fins a aquestes boniques terres extremenyes, podeu veure el streaming que es farà des del següent enllaç:

https://www.swltv.com/protrailartesanos

SWL retransmetrà en directe la prova amb quatre càmeres disposades pel recorregut. Així mateix, hi haurà comentaris en directe, entrevistes en exclusiva i continguts extra.

A més, també estaran pendents d’aquesta jornada esportiva el medi especialitzat TrailCyL i els programes de Canal Extremadura A esta hora i Generación Deporte.