Skip to content

BEEP Torrejoncillo, passió per la tecnologia a la Vall de l’Alagón

15/09/2018
beep-torrejoncillo

Ja està en marxa la botiga BEEP Torrejoncillo, en l’extremenya província de Càceres. L’impulsor del nou establiment és Mario Núñez (30 anys), que fa anys que compta amb la confiança de molts veïns del seu municipi i dels pobles propers. I és que Mario havia disposat fins ara d’un punt de venda independent. Aquest estiu s’ha incorporat a la cadena BEEP, per tal de créixer i traslladar el seu bon saber fer a molts més clients.

La forma de treballar de BEEP

“M’he sumat a la cadena BEEP perquè és una marca coneguda, per les bones condicions de la franquícia i perquè em sento còmode amb la seva forma de treballar, que veig professional i orientada al client”.

La nova botiga, de 119 metres quadrats, es troba al carrer Barrio Nuevo, número 15. El carrer Barrio Nuevo, que condueix a la Plaça Major, és la via més transitada d’aquest municipi de Càceres.

A la botiga, Mario treballa de manera conjunta amb Gloria Valle (32 anys).

beep-torrejoncillo
Molts dels clients són residents a Torrejoncillo. Però també és veritat que molts altres clients viuen en pobles limítrofs, com Casas de Millán, Coria, Holguera, Portaje, Portezuelo i Valdencín. “Som la botiga de referència per a moltes persones de la comarca de la Vall de l’Alagón”.

BEEP Torrejoncillo ofereix tot el rang de productes necessari per a particulars i petites empreses. I reivindica com a autèntic punt fort la seva àrea de reparacions, el seu Servei d’Atenció Tècnica (SAT). En el taller de la botiga es pot reparar fins a quatre equips al mateix temps.

“Reparem tot tipus d’equips i oferim tot l’assessorament tècnic necessari perquè el client prengui la millor decisió, a l’hora de comprar i a l’hora d’arreglar el seu ordinador, portàtil o smartphone”, explica Mario.

Empreses i escoles


La botiga de Torrejoncillo és molt activa en el mercat de les empreses i els centres educatius. “Oferim un servei tecnològic integral a l’empresa d’enginyeria extremenya Tesma. A més, portem el manteniment de l’ajuntament i de la universitat popular. En general, atenem a petites empreses, escoles i instituts”. En el terme municipal hi ha un polígon industrial amb empreses de la construcció i d’altres sectors.

A destacar també que BEEP Torrejoncillo disposa d’una xarxa pròpia de Wimax, amb la qual distribueix senyal d’internet sense fils a 129 clients. “Es tracta d’una solució molt útil allà on no arriba la fibra, que és el cas del nostre municipi; i quan el parell de coure està deteriorat o ni tan sols arriba el cablejat de telèfon”.

Un soldador d’estany per a la primera comunió

Mario Núñez és un apassionat de la tecnologia i de l’electrònica. Des que era un nen, ha desitjat entendre com funcionaven els aparells i equips que l’envoltaven. Tant era així que, per la seva primera comunió, va rebre de regal una caixa d’eines que incorporava un soldador d’estany.

Amb aquesta vocació, no estranya que estudiés el grau superior d’FP en informàtica. Tampoc es fa difícil d’entendre que hagi convertit la seva passió en la seva professió. Mario s’ha posat al servei de totes aquelles persones que volen gaudir de la informàtica en el seu temps d’oci o de treball.

Torrejoncillo, poble conegut per l’ ‘Encamisá’

El municipi de Torrejoncillo, amb més de 3.000 habitants, és molt conegut per la seva artesania. També té fama per l’Encamisá, una festa d’interès turístic regional que se celebra la nit del 7 de desembre. Segons molts experts, aquesta celebració podria estar inspirada per la Batalla de Pavia (1525) contra l’exèrcit francès.

beep-torrejoncillo