Skip to content

BEEP Toro patrocina la ‘Liga de Verano de Fútbol Sala-BEEP Informática’

14/09/2018
liga-verano-beep-informatica

La botiga BEEP Toro ha estat el patrocinador principal de la Liga de Verano de Fútbol Sala-BEEP Informática del municipi zamorà. El torneig de futbol sala (futsal) es va celebrar durant els mesos de juliol i agost al pavelló municipal, i va comptar amb una gran assistència de públic, sobretot d’aficionats joves.

liga-verano-beep-informatica

“La lliga ha estat molt competitiva, ha atret molt públic i ha tingut un ampli ressò en xarxes socials i en els mitjans de comunicació de Zamora”, explica Edu Tejedor, el responsable de l’establiment.

El guanyador del campionat sènior ha estat Bar Universal/Rte Marta de Zamora, i el vencedor de la lliga infantil ha estat Construcciones Tordevilla. En total, s’han repartit 700 euros en premis. Les finals de les dues categories es van jugar el passat 23 d’agost, vigília de l’inici de les Fires i Festes de Sant Agustí 2018.

liga-verano-beep-informatica

BEEP Toro és una botiga compromesa amb les activitats culturals, esportives i de tota mena que donin vitalitat al municipi. En l’àmbit esportiu, l’establiment ja havia esponsoritzat un equip de futsal de l’esmentada lliga d’estiu. “Vam ser patrocinadors d’un equip durant dos anys consecutius, i va ser precisament l’equip que va guanyar en aquelles dues edicions el torneig”, explica Edu Tejedor.

Cal destacar que BEEP Toro és una botiga amb una gran sensibilitat per les necessitats dels consumidors més joves. Recentment, l’establiment ha creat una zona gaming i un espai per a la recàrrega de targetes Play Store (PlayStation).

beep-toro