Skip to content

BEEP t’apropa la telefonia de baix cost de Simyo

06/07/2018
Simyo gratis
Simyo és una operadora de telefonia mòbil low cost, o de baix cost, que ofereix totes les garanties d’Orange, grup al qual pertany. Les botigues BEEP comercialitzen aquesta solució entre els seus clients amb gran èxit, cosa que vénen fent des de fa ja diversos anys.
BEEP, la cadena líder en informàtica i serveis tecnològics de proximitat, t’assessora sobre la tarifa que millor se t’ajusta. Aquesta opció és el resultat de combinar dues variables: la quantitat de minuts de trucades i la quantitat de megues o de gigues d’ample de banda (ha de ser més alta com més ús d’internet facis).

En el cas d’una alta nova (és a dir, en cas que no hi hagi portabilitat), BEEP facilita la contractació de la tarifa Simyo que necessites en tan sols uns minuts. De manera que surts de la botiga amb el pla de preus que s’ajusta com un guant al que et fa falta, i amb tots els estalvis que això comporta

Les botigues BEEP t’ajudaran a resoldre qualsevol dubte o consulta que tinguis sobre la contractació i sobre el funcionament d’aquest servei de telefonia mòbil.

Què és telefonia mòbil ‘low cost’?

L’eslògan de Simyo és Paga el que és just. Moltes operadores convencionals ofereixen plans que excedeixen en prestacions les necessitats reals de l’usuari, de manera que el consumidor acaba pagant de més del compte. El client de Simyo té un pla de preus molt emmotllat al seu estil de vida i al seu consum real de minuts i de dades (internet).

El client paga el que és just

Per tant, es tracta d’un enfocament molt orientat a les necessitats del consumidor. Simyo ofereix un gran nombre d’opcions en minuts de trucades (0 minuts, 20, 50, 100, 200 i fins a 300 minuts, i trucades il·limitades) i en capacitat d’ample de banda d’internet (0 megues; 100 megues; 500 megues; 1,5 gigues; 2,5 gigues; 4 gigues, 10 gigues; 20 gigues; 25 gigues i 30 gigues).

El client pot escollir entre prepagament i contracte. El contracte no té compromís de permanència. En altres paraules, et pots donar de baixa quan vulguis amb una senzilla trucada telefònica.

beep-simyoPuc pagar zero euros al mes amb Simyo?

Sí, així és. En euros mensuals, les tarifes oscil·len entre els zero i els 30 euros. Tingues en compte que el client pot triar zero minuts i zero megues, i pagar només pels minuts i pels megues que acabi consumint. Tant en la modalitat de contracte com en la de prepagament.

Si el client no fa cap tipus de consum, és a dir, si no truca ni tampoc navega per internet, doncs no pagarà ni un sol cèntim d’euro

Aquesta elecció pot ser idònia per a usuaris amb un ús ínfim del mòbil. Són usuaris que porten el mòbil a sobre especialment per rebre trucades i per realitzar-les en moments molt puntuals o de necessitat.

Prepagament o contracte?

Simyo ofereix totes les mateixes tarifes en prepagament i en contracte. A diferència de moltes altres operadores, el contracte no exigeix ​​un període de permanència. Per aquesta raó, moltes persones que tradicionalment han apostat pel prepagament, s’han passat a l’opció de contracte de Simyo.

Pots limitar el consum de minuts i de dades en l’opció de contracte?

Una de les objeccions d’alguns consumidors a la modalitat del contracte, és que el consum mensual es pot disparar i superar, per tant, els minuts i gigues contractats.

El prepagament els donaria, aparentment, més tranquil·litat. El raonament és que saben que no gastaran més diners dels que s’han carregat a la targeta del telèfon.
Ara bé, amb Simyo aquesta objecció perd tot sentit, perquè pots limitar el consum mensual de minuts i de dades en tan sols uns segons des de la mateixa App de l’operadora.

Si no vols recórrer a l’App o no et va bé, també pots posar límits amb una senzilla trucada al 121.

En dades, o en consum d’internet, la possibilitat de restringir la despesa és especialment positiva. I és que moltes vegades no som conscients del consum que fem en navegar amb el mòbil per internet. Així, si per posar un exemple tenim contractats 2,5 gigues, podem fixar el límit en aquests 2,5 gigues.
Com hem dit, es poden limitar els minuts, tot i que sempre cal pensar si realment vols quedar-te sense minuts de trucades en una situació d’emergència teva o dels teus fills adolescents.
beep-simyo

Quins avantatges té el contracte?

El contracte ofereix les mateixes condicions de tarifa que el prepagament, amb una facturació mensual (en cas que hi hagi consum).

Un dels grans avantatges del contracte és que t’oblides de recarregar el prepagament del mòbil i, per tant, mai perdràs connectivitat.
Amb el prepagament, pot passar que et quedis sense saldo festiu o un diumenge, un dia en què serà més difícil del normal fer la recàrrega. O, senzillament, pot passar que en el moment en que et quedes a zero, tens complicat sortir de casa o de la feina per posar-hi saldo.

Quan és ideal la modalitat de prepagament?

Els plans de prepagament de Simyo són ideals per als turistes que vénen a Espanya a passar uns dies o setmanes. Aquests clients no tenen compte bancari a Espanya, i només són en el nostre país un temps.

Per què els usuaris valoren tan bé l’App de Simyo?

L’App de Simyo té un alt índex de satisfacció. I és que, a través d’aquesta aplicació, pots fer tot tipus de gestions i consultes. Una funcionalitat molt apreciada és la de limitar els gigues o els minuts, o el consum total, mesurat en euros.

Puc canviar la tarifa quan vulgui?

Sí, pots canviar el pla de preus quan vulguis, tant en prepagament com en contracte. Tens dret a tres canvis gratuïts a l’any.

Per què em va bé el contracte fins i tot si marxo uns mesos a l’estranger?

És possible que tinguis pensat marxar uns mesos a l’estranger, de manera que, a priori, l’opció de prepagament és la més lògica. Però pots canviar el pla de preus a la tarifa de zero euros abans d’anar-te’n, i tornar a canviar la tarifa en tornar. D’aquesta manera, el valor de la facturació durant aquests mesos fora serà de zero. Ah, i tingues en compte que aquests dos canvis de preus entren en la franja dels tres canvis gratuïts a l’any.

I si vull canviar la tarifa de preus més de tres vegades a l’any?

No passa res. A partir del quart canvi, cada canvi costa tan sols 1 euro.
simyo-15-gigas

15 gigabytes de regal fins el 4 de setembre

No et pots perdre els 15 gigabytes de regal que t’ofereix Simyo fins al 4 de setembre. Un cop els actives, l’ampliació de l’ample de banda és immediata.

Aquests 15 gigues de regal seran més que benvinguts per tots aquells que esteu de vacances ara o que ho estareu en uns dies o setmanes


Acumula els megues i gigues no consumits!

Simyo és l’única empresa del mercat de la telefonia mòbil que permet que l’usuari acumuli els megues o els gigues que no ha consumit durant el mes, podent-los fer servir en els tres mesos següents.

Si tens contractats 4 gigues al mes, i només n’empres 2, els altres 2 se t’acumulen per al següent trimestre.
Un consell: gasteu els 15 gigues de regal primer, perquè aquests gigues de regal no s’acumulen. Així, només s’acumulen els gigabytes contractats mensualment.

Què necessito per fer un contracte de Simyo?

DNI, un rebut dels últims quatre mesos o una cartilla del banc en què es vegin pagaments per domiciliació. La cartilla ha de dur oberta quatre mesos o més. En cas de prepagament, no cal portar-hi res.

Quines garanties de cobertura em dóna Simyo?

Les millors garanties, perquè la cobertura és d’Orange.

On trobaré el telèfon intel·ligent que necessito?

A les botigues BEEP ia la botiga online de BEEP, pots trobar terminals lliures nous i també mòbils recondicionats amb la garantia d’1 any.