Skip to content

BEEP Santa Perpètua de Mogoda obre les portes

15/09/2018
beep-santa-perpètua

Aquest estiu ha obert les seves portes la botiga BEEP Santa Perpètua de Mogoda (Barcelona). El nou establiment es troba al número 27 de la Rambla, que és la via de més pols comercial d’aquest municipi de la comarca del Vallès Occidental.

“Ja som la botiga de confiança de molts veïns de Santa Perpètua, així com de moltes persones, professionals i petites empreses d’altres municipis. Durant els últims anys, el nostre punt de venda independent ha comercialitzat mòbils i ha reparat smartphones i equips informàtics”, explica Armghan Khan (37 anys), el responsable del nou establiment.

“Ara”, prossegueix, “a l’incorporar-nos al projecte de BEEP, apostem per la notorietat i per la confiança de la marca BEEP. També apostem per un catàleg de productes molt més ampli —passem a vendre equips i accessoris informàtics de tot tipus, i incloem noves categories com el gaming—, i per una qualitat del servei més gran”.

Segons Armghan, molts clients els havien preguntat durant els darrers anys per productes i serveis que, només ara, ja dins de la cadena BEEP, estan oferint.

beep-santa-perpetua

Perfil tècnic i vocació comercial

El perfil d’Armghan i de Shahid Yousaf (36 anys), l’altra cara visible de l’establiment, és fortament tècnic. “Tenim una gran experiència en reparació d’ordinadors, mòbils i impressores. Però també tenim una gran vocació comercial. De fet, BEEP Santa Perpètua de Mogoda ofereix un gran rang de productes de totes les marques. També les marques pròpies Netway i Innobo “.

Mercat d’empreses

La nova botiga BEEP s’ha marcat el públic empresarial com una prioritat. “Tenim clients empresarials, i desitgem créixer en aquest mercat”. Santa Perpètua de Mogoda és un municipi amb vitalitat comercial. Així mateix, acull en el terme municipal polígons industrials i el CIM Vallès. El CIM és la gran plataforma logística de distribució de l’àrea metropolitana de Barcelona.

“Entre els nostres clients, tenim a molts camioners i treballadors de logística del centre CIM”, explica Armghan Khan.

Desitgem molta sort a la nova botiga de Santa Perpètua de Mogoda, perquè ajudi a resoldre les necessitats tecnològiques de moltes més famílies i empreses.

beep-santa-perpetua