Skip to content

BEEP participa a la Marató del Priorat

08/10/2018
beep-marató-priorat

BEEP ha participat en la cinquena edició de la Marató del Priorat. L’event esportiu es va celebrar ahir diumenge, dia 7, a la comarca del Priorat (Tarragona), coneguda pels seus paisatges impressionants i per uns vins de prestigi internacional.

Responsables de central de la cadena d’informàtica de proximitat BEEP van córrer amb el dorsal de la marca en la modalitat de mitja marató. Van afrontar els 21,097 quilòmetres de la prova Joan Ballester, Albert Colom, Albert Fernández-Reyes, Joan Gimeno i Santi Juan. El corredor de BEEP que millor temps va fer va ser Albert Fernández-Reyes, amb un registre de 2 hores, 13 minuts i 50 segons.

En la jornada de competició d’ahir es van realitzar dues proves. La marató (42,195 quilòmetres), amb un desnivell positiu de més de 1.300 metres, i la mitja marató, que va presentar un desnivell positiu de 700 metres.

Els guanyadors de la marató i de la mitja marató van ser, respectivament, els atletes Toni Roldán (3 hores, 27 minuts i 56 segons) i Abel Carretero (1 hora, 29 minuts i 25 segons).

beep-marató-priorat
Albert Fernández-Reyes, segon per la dreta, va ser el corredor de BEEP amb el millor temps.

La cinquena edició de la Marató del Priorat va combinar esport, diversió i cultura vitivinícola. Així, l’event va ser amenitzat amb música, teatre a l’aire lliure, disfresses i zumba. I no van faltar els vins elaborats en aquestes terres.

Col·laboració dels cellers de Priorat i Montsant

Una vintena de cellers de la Denominació d’Origen Priorat i la Denominació d’Origen Montsant van col·laborar en aquesta singular cita atlètica. Es tracta de la Cooperativa Falset Marçà, Casa Gran del Siurana, Buil & Giné, Capafons-Ossó, Gran Clos, Mas Martinet, Vinícola del Priorat, Sangenís i Vaqué, Rotllan Torra, Aixalà Alcait, Prior Pons, Álvaro Palacios, Acústic, Cartoixa de Montsalvat, Mas Alta, Sabaté i Mur, Marco Abella, Celler Masroig, Celler Balmaprat i Celler Cal Pla.

Els corredors van passar en el seu recorregut per vinyes en plena verema i per cellers que han situat el Priorat en el mapa

La Marató del Priorat és oberta a esportistes d’elit i també a excursionistes i corredors amateurs.

marató-priorat
Foto de Jordi Santacana.