Skip to content

BEEP Andorra rep milers de visites a la Fira d’Andorra la Vella

30/10/2018
beep-andorra

BEEP Andorra ha estat present amb un estand a l’edició número 40 de la Fira d’Andorra la Vella, el saló multisectorial més important del país pirinenc. L’event va tenir lloc entre els passats dies 26 i 28 d’octubre, al Parc Central d’Andorra la Vella.

La botiga va rebre la visita de milers de visitants durant les tres jornades de la fira. De fet, 2.500 dels assistents es van interessar pels serveis i els productes que ofereix BEEP Andorra, i van oferir les seves dades per participar en el sorteig d’un patinet Xiaomi. Tots aquests visitants van rebre cupons de descompte —amb vigència fins al pròxim 6 de gener—, que molts ja han començat a aprofitar fent compres a la botiga.

“La Fira d’Andorra la Vella és un event amb molt d’èxit entre els andorrans”, explica Sergio Lluch, responsable de l’establiment juntament amb Jordi Pons i Elena Fek.


L’objectiu era guanyar visibilitat de cara a les famílies i els negocis d’Andorra. Així mateix, volíem posar en valor el nostre equip humà, que no fa ni un any que va posar en marxa la botiga

BEEP Andorra es troba a Escaldes, a l’Avinguda del Pessebre, número 32. Escaldes és el segon municipi més habitat del país després d’Andorra la Vella. La botiga va obrir a la campanya de Nadal de 2017, amb el propòsit de satisfer les necessitats d’informàtica i tecnologia de les famílies i negocis andorrans.

beep-andorra
Sergio Lluch, amb camisa blava, a l’estand de BEEP Andorra.

Reparacions ‘in situ’, simuladors, un sorteig i molt més

La botiga andorrana es va bolcar en l’event firal. “Vam mostrar com es reparen equips informàtics i tecnològics in situ, allà mateix. El públic podia seguir les reparacions en viu i també amb l’ajuda d’un monitor. Moltíssima gent va exhibir interès pel procés que permet que un ordinador o un telèfon intel·ligent tornin a estar com a nous. A més, els visitants van poder gaudir de l’experiència de simulació amb dos simuladors. Un d’ells permetia provar un joc de Halloween, així que els ensurts estaven garantits”.

El sorteig del patinet Xiaomi congregar moltes persones, algunes de les quals es van poder portar accessoris de gaming i figures Funko de regal.

Una fira amb tradició

La Fira d’Andorra la Vella, que la setmana passada va arribar a la seva edició número 40, té els seus orígens en les antigues fires i mercats de ramaders i pagesos. En aquestes trobades, els habitants del país coincidien per proveir-se de productes alimentaris i productes per a la llar. L’objectiu era afrontar el dur hivern pirinenc. I és que en el passat era molt més difícil desplaçar-se, perquè la infraestructures i els mitjans de transport de llavors es veien superats per les condicions meteorològiques adverses.

A principis dels 80, la Fira va iniciar un procés de transformació substancial. I ja en la dècada dels 90, es va consolidar com una de les principals fires multisectorials de l’àmbit pirinenc.

En l’actualitat, la Fira d’Andorra la Vella ocupa uns 12.000 metres quadrats, amb capacitat per a més de 150 expositors.

beep-andorra

Orígens en el món del programari

El nou establiment a Escaldes ha estat impulsat per STO, una empresa andorrana de desenvolupament i comercialització de programari. STO és coneguda sobretot pel programa informàtic de facturació KeyANDCloud, disponible de manera online, en la modalitat de pagament per ús. STO té presència a Andorra, Espanya i Portugal.

Des del Blog de BEEP destaquem que BEEP Andorra i la seva nova gerència aporten aire fresc al sector de la informàtica de proximitat al país dels Pirineus. BEEP Andorra és la nova botiga d’informàtica de confiança per a particulars i per a petites empreses. L’equip humà de la botiga t’espera a l’Avinguda del Pessebre, 32, d’Escaldes, preparat per conèixer les teves necessitats.