BEEP Coslada, botiga de referència

BEEP CosladaEls veïns de Coslada (Madrid) seguiran gaudint de BEEP Coslada, que després de la jubilació del seu anterior responsable compta ara amb el millor relleu possible. Tomás Delgado i Toñi Lázaro, amb una dilatada experiència en el sector tecnològic, assumeixen les regnes de la botiga de Coslada, tota una referència en la població madrilenya per als que estimen la informàtica i els dispositius tecnològics de tota mena.

“El 1996 vam fundar RSI, una empresa que ven maquinari especialitzat i que realitza manteniment informàtic a operadors de transport, com companyies aèries i marítimes, i fins i tot a la gestora AENA. RSI comercialitza equips d’emissió de targetes d’embarcament, de lectura i control al check-in, i d’impressió d’etiquetes d’equipatge. Ara volem prestar serveis també a petites empreses i particulars, i vam concloure que BEEP és la franquícia d’informàtica més ben posicionada en aquests mercats a Espanya”, explica Tomás Delgado.

Amb la nova gerència, la botiga va a redoblar l’aposta pel mercat de les petites i mitjanes empreses (pimes), autònoms i professionals. “Anem a atendre familiar, però també anem a donar moltíssima atenció a botigues, negocis i ajuntaments als quals puguem ajudar a ser més eficients i productius amb la nostra tecnologia i amb els nostres serveis”.

Una botiga consolidada en un eix privilegiat de Coslada

BEEP Coslada està emplaçada al carrer Doctor Michavila, número 3, local 2. Per als que coneguin aquest municipi madrileny, la botiga es troba just davant de l’oficina de Correus. “Estem situats en un carrer totalment dedicada al comerç de tot tipus. Es tracta d’un eix de vianants privilegiat, entre el nucli de Barrales i el centre de Coslada”.

Tomás Delgado assegura que Coslada “ha passat de ser una ciutat dormitori a ser un municipi dinàmic, amb molta població jove i amb més activitat comercial”.

La botiga de Coslada, de 90 metres quadrats, compta amb un espai de SAT, per a la reparació d’equips informàtics de tot tipus.

Des del Blog de BEEP, desitgem que BEEP Coslada segueixi creixent i sent la botiga de referència de les famílies i empreses d’aquest municipi.

Enllaç permanent a aquest article: http://www.beep.es/blog/cat/2018/01/beep-coslada-botiga-referencia/