BEEP Andorra i BEEP Espartinas (Sevilla) obren les portes

BEEP AndorraDurant la passada campanya de Nadal van obrir les portes dues noves botigues de la cadena, BEEP Andorra i BEEP Espartinas (Sevilla). Així mateix, la botiga de Coslada, de referència a la venda d’informàtica a la població madrilenya, ha passat el testimoni a uns nous responsables, després de la jubilació del seu anterior gerent. Les persones ara al capdavant de BEEP Coslada compten amb una dilatada experiència en l’àmbit de la tecnologia i la prestació de serveis a empreses. L’altre traspàs a destacar aquestes festes nadalenques ha tingut lloc a Almansa (Albacete), on un conegut empresari de la localitat ha assumit el relleu de BEEP Almansa.

Amb aquestes obertures, i amb els nous lideratges dels establiments de Coslada i Almansa, BEEP se segueix consolidant com la cadena d’informàtica de proximitat líder a Espanya. A més, guanya presència en l’important mercat andorrà, que gaudeix d’un gran dinamisme empresarial.

Les botigues d’Andorra, Espartinas, Almansa i Coslada es caracteritzen per la seva doble vocació pel mercat familiar i empresarial. En els últims anys, la cadena BEEP s’ha convertit en una marca de referència per a pimes, i per a centres educatius i ajuntaments.

BEEP Espartinas

La botiga de BEEP Espartinas (Sevilla) se situa a la plaça de la Cruz, 17. Al capdavant hi són César Jiménez i Inmaculada Zambrano. Jiménez és un professional de la informàtica, diplomat en Empresarials i assessor des de fa sis anys en digitalització empresarial per a l’administració pública. Immaculada Zambrano és titulada en disseny gràfic i serà l’encarregada de venda, ja que ha tingut dos negocis i porta molt temps treballant en atenció al públic. D’aquesta manera, César i Inmaculada posen tot el seu talent i coneixements al servei de la marca líder en el mercat d’informàtica i tecnologia de proximitat, en un municipi amb una economia i demografia de gran dinamisme.

“Hem apostat per BEEP perquè guarda una bona relació qualitat-preu i per la seguretat que proporciona una marca i una cadena consolidades. No obstant això, i al marge de tot això, també ha estat un argument l’equip humà i el conèixer tots els serveis que ofereix la marca a les botigues”, explica César Jiménez.

Espartinas és un municipi de 15.000 habitants, situat al cor de la comarca de l’Aljarafe. “És un poble que ha crescut molt durant els últims anys. Es tracta d’un municipi, a més, econòmicament pròsper, amb moltes empreses de tots els sectors “.

BEEP Andorra

La nova botiga se situa en el municipi d’Escaldes-Engordany, el segon més habitat del país després d’Andorra la Vella. L’establiment es troba a l’Avinguda del Pessebre, número 32.

BEEP Andorra ha estat impulsada per STO, una empresa andorrana de desenvolupament i comercialització de programari, coneguda sobretot pel programa informàtic de facturació KeyANDCloud. El programa és disponible de manera online, en la modalitat de pagament per ús. STO té presència a Andorra, Espanya i Portugal.

“Som una empresa d’informàtica amb més de 30 anys d’història a Andorra”, explica Elena Fek, responsable de màrqueting de STO i una de les responsables del nou establiment. Un dels productes de més èxit de STO, l’esmentat programari de facturació en el núvol, ja té presència al lloc web de BEEP, a l’enllaç http://www.keyandcloud.com/beep/

“De BEEP ens ha atret el seu enfocament cap al particular i la petita empresa, les sinergies que podem aconseguir, i l’equip humà”, diu Elena Fek.

Assegura Elena Fek que a Andorra hi ha unes 6.000 empreses actives, de les quals unes 1.300 ja són ateses per l’empresa impulsora de la botiga BEEP Andorra. La botiga, per tant, atendrà aquest gran mercat d’empreses de totes les mides.

BEEP Coslada: Una botiga de referència amb nou lideratge

Els habitants de Coslada seguiran gaudint de BEEP Coslada, que després de la jubilació del seu responsable compta ara amb el millor relleu possible. Tomás Delgado i Toñi Lázaro, amb una dilatada experiència en el sector tecnològic, assumeixen les regnes de la botiga de Coslada, tota una referència en la població madrilenya per als que estimen la informàtica i els dispositius tecnològics de tota mena.

“El 1996 vam fundar RSI, una empresa que ven maquinari especialitzat i que realitza manteniment informàtic a operadors de transport, com companyies aèries i marítimes, i fins i tot a la gestora AENA. RSI comercialitza equips d’emissió de targetes d’embarcament, de lectura i control al check-in, i d’impressió d’etiquetes d’equipatge. Ara volem prestar serveis també a petites empreses i particulars, i vam concloure que BEEP és la franquícia d’informàtica més ben posicionada en aquests mercats a Espanya “, explica Tomás Delgado.

Amb la nova gerència, la botiga va a redoblar l’aposta pel mercat de les petites i mitjanes empreses (pimes), autònoms i professionals. “Anem a atendre al públic familiar, però també anem a prestar moltíssima atenció a botigues, negocis i ajuntaments als quals puguem ajudar a ser més eficients i productius amb la nostra tecnologia i amb els nostres serveis”. Tomás Delgado assegura que Coslada “ha passat de ser una ciutat dormitori a ser un municipi dinàmic, amb molta població jove i amb més activitat comercial”.

BEEP Coslada està emplaçada al carrer Doctor Michavila, número 3, local 2. Per als que coneguin aquest municipi madrileny, la botiga està just davant de l’oficina de Correus.

BEEP Almansa: Un empresari de la ciutat pren el relleu

Cal també destacar el traspàs de BEEP Almansa (Albacete). El nou franquiciat és Vicente García de la Fuente, un empresari de la població d’Albacete que ja compta amb un punt de venda detallista al centre comercial en el qual es troba la botiga BEEP. El nou gerent va donar un renovat impuls a la botiga, que es troba a Calle Rambla de la Mancha, 44.

Enllaç permanent a aquest article: http://www.beep.es/blog/cat/2018/01/beep-andorra-beep-espartinas-sevilla-obren-portes/