oct. 04

Catàleg BEEP d’octubre: La impressora que necessites

catàleg BEEPConsulta ja el catàleg de BEEP d’octubre! Ja el pots veure online o a la botiga BEEP.

Catàleg de BEEP d’octubre:
http://cat.beep.es/Catalogo/VerFolleto

Ja estem a l’octubre, i ja tenim llestes per a tu un munt de propostes atractives i al millor preu. Fes un cop d’ull al catàleg d’aquest mes, perquè segur que trobes algun producte o servei del teu interès.

Si necessites un portàtil per reforçar la teva mobilitat amb un equip de qualitat i a un preu competitiu, no busquis més. Emporta’t el portàtil HP 15-BS033NS per només 455,60 euros. A més, aconsegueixes de regal la impressora HP Deskjet 3720, que està valorada en 69 euros. Aquesta gran oferta la pots pagar en 10 quotes mensuals sense interessos, de 45,56 euros al mes.

El portàtil HP 15-BS033NS compta amb un processador Intel Core i3-6006U a 2.0 GHz. Incorpora Windows 10. I ofereix 4 GB de memòria RAM DDR4 i 1 TB de disc dur. La impressora que t’emportes de regal és multifuncional: permet fotocopiar i escanejar.

Impressores per a tots els públics i necessitats
Aquest catàleg és molt complet en impressió. Comencem amb Canon. Recorda que per la compra d’una impressora o multifunció PIXMA de Cànon, la marca et regala 50 GB d’emmagatzematge extra per sempre a Irista.

Ah, i no ens oblidem de Brother i el seu Pla Renove, que continua. Pots emportar amb grans descomptes des de la impressora làser monocrom HL-1210W (79 euros, gràcies al Pla Renove), fins a un equip tan potent i amb tantes prestacions com el multifunció de tinta professional fins a A3, MFC-J6930DW.

Així mateix, Brother també facilita la tarifa plana d’impressió. Per als qui volen contenir les seves despeses d’impressió, tenir-ho tot sota control i amb la màxima qualitat de servei.

PCs Netway
Busques un PC fiable i de preu competitiu? A BEEP tenim la resposta a aquest desig: els nous PCs Netway. Es tracta d’equips que pots comprar a mida. A destacar que la fabricació és pròpia i que ofereixen 2 anys de garantia. La qualitat és certificada i cal ressaltar que tots aquests ordinadors passen per controls exhaustius.

Al catàleg et donem algunes idees per equipar aquests ordinadors amb els millors components.

No et perdis les propostes de gaming que et fem. Ni tampoc el Racó Friki. Una guardiola Thor? Una figura de Son Goku?

Finalment, recorda que a BEEP també pots trobar el telèfon intel·ligent que estàs buscant. En el catàleg d’octubre destaquem dispositius per a tots els perfils d’usuari i pressupostos.

Enllaç permanent a aquest article: http://www.beep.es/blog/cat/2017/10/cataleg-beep-doctubre-impressora-que-necessites/