set. 04

Catàleg BEEP Setembre: Renova les teves possibilitats

catàleg BEEP setembre 2017Consulta ja el catàleg de BEEP de setembre! Ja el pots veure online o a la teva botiga BEEP.

Catàleg de BEEP de setembre:
http://cat.beep.es/Catalogo/VerFolleto

Ja som al setembre, el mes de la tornada a l’escola. A BEEP volem ajudar-te a començar amb el millor peu possible el principi de curs. Per a això, et proposem el Pla Renove BEEP, amb el que et pots estalviar fins a 150 euros.

Vols fer-te amb un ordinador nou aquest mes de setembre? Doncs no et perdis les propostes que et fem en el Pla Renove BEEP, amb la col·laboració de Windows i Intel.

A la portada del catàleg de setembre et recomanem el portàtil convertible Yoga 510. Té 14 polzades (35,56 cm) i compta amb un processador Intel ® Core ™ i3-7100U a 2.4 GHz. Pot ser teu per 10 quotes mensuals de 65,56 euros.

Una altra excel·lent opció és el convertible d’Asus T101HA, amb un processador Intel ® Atom X5-Z8350 a 1.4 GHz. La pantalla és de 10,1 polzades (25,65 cm). És disponible per 10 quotes de 40,56 euros.

En l’àmbit de la impressió, us destaquem aquesta proposta guanyadora. Es tracta de l’equip Brother DCP-L2500D, 1 multifunció làser monocrom amb impressió a doble cara. Admet tòner de llarga durada per a 2.600 pàgines.

Amb el Pla Renove, t’emportes aquest equip multifunció per 115 euros, amb un estalvi de 24 euros.

Per als aficionats del gaming, tenim diverses propostes. Per exemple, el portàtil de gaming MSI GT7 2VR. L’equip exhibeix una pantalla de 17,3 polzades (43,94 cm). I incorpora un processador Intel ® Core ™ i7-7700U a 2.8 GHz. Amb el pack Back To School, t’emportes gratis motxilla, auriculars, ninot MSI i adhesius de regal. Tot això, valorat en 150 euros.

També volem subratllar la campanya de Canon, Tus historias de verano durarán para siempre. La marca regala 50 GB d’emmagatzematge extra per sempre en Irista en comprar la teva impressora o multifunció PIXMA. Consulta al catàleg, a la botiga o al web els equips que es beneficien de la promoció.

Enllaç permanent a aquest article: http://www.beep.es/blog/cat/2017/09/cataleg-beep-setembre-renova-teves-possibilitats/