març 03

Catàleg BEEP març 2017: Renovar-se recompensa!

catàleg BEEP març 2017Consulta ja el catàleg de BEEP de març! Presta molta atenció a la campanya que posa molt fàcil que renovis els teus equips. Porta el dispositiu que ja no fas servir, i surt de la botiga amb un nou equip. I, per descomptat, surt també amb un important estalvi, que la teva butxaca agrairà.

Catàleg de BEEP de març:
http://cat.beep.es/Catalogo/VerFolleto 

Renovar-se recompensa!
Estrena i emporta’t fins a 300 euros de descompte en portar el teu vell equip. Per consultar-ne les condicions, acosta’t a la botiga BEEP o entra a http://cat.beep.es/

Són moltes les categories de producte en les quals pots beneficiar-te d’interessants estalvis. T’has de canviar l’smartphone? Doncs porta el teu antic BQ, i emporta’t un U Lite o bé U Plus amb un estalvi de 20 euros.

L’U Lite passa dels 139,90 euros als 119,90 euros amb la campanya Renove. Si la terminal que t’ha pres el cor és el BQ Aquaris U Plus, la pots comprar per tan sols 159,90 euros amb la campanya Renove.

A destacar que l’Aquaris O Plus té processador Octa Core a 1.4 GHz, compta amb una càmera principal de 16 MP i incorpora un lector d’empremta dactilar.

Si el que busques és una impressora amb una excel·lent relació qualitat-preu, la teva elecció ha de ser l’equip HP Deskjet 3720. Si portes la teva vella impressora de qualsevol marca i en qualsevol estat (fins i tot si no funciona), t’apliquem un descompte a l’instant de 15 euros. Així que t’endús aquest solvent equip d’impressió per tan sols 54,90 euros.

La impressora HP Deskjet 3720 disposa de funcions de fotocopiadora i escàner, i ofereix una velocitat d’impressió de fins a 8 ppm (pàgines per minut). I és Wi-Fi Direct. És a dir, imprimeix sense fils des del teu dispositiu mòbil.

Podria ser que t’agradés l’esport i que li hagis agafat el gust a això de immortalitzar alguns instants dels teus partits amb amics, de les teves curses amb bici o de les teves audàcies a la neu o a la muntanya. Si aquest és el cas, et pots emportar la càmera esportiva Imago Plus de Netway per tan sols 59,99 euros. L’única cosa que has de fer per aconseguir aquest preu, obtingut gràcies a un descompte de 20 euros, és portar la teva càmera en desús.

La Imago Plus grava a 4K i a 30 fps (frames per second, unitat de mesura que indica la taxa de refrescament de la imatge). Té Wi-Fi, és submergible i compta amb una òptica Sony IMX179 i una lent 7G.

Al catàleg de març també et destaquem molts productes finançables a 10 mesos sense interessos. I també hi incorporem un Especial Gaming + Innobo Zone amb productes per als gamers. Amb la campanya Renove, et pots emportar el portàtil Gaming Leviatan (i també la versió Leviatan Plus) de Netway amb un descompte de ¡300 euros!

Enllaç permanent a aquest article: http://www.beep.es/blog/cat/2017/03/cataleg-beep-marc-2017-renovar-se-recompensa/